Gerhoofwijk
Image default
Bedrijven

Participeren in de samenleving

Onze maatschappij is doorlopend in beweging wegens de sociale vraagstukken, die in de samenleving aanwezig zijn. Er constant een gat aanwezig tussen de vraag en het aanbod van arbeid op de maatschappelijke markt, wat het gevolg is van deze dynamische samenleving. Zo bestaat er een grote groep mensen, die niet deel kunnen nemen aan de samenleving volgens de sociale verwachtingen. Desondanks zijn er genoeg regelingen en mogelijkheden om deze groep alsnog mee te laten doen aan de maatschappij.

Hoe gaat dit in zijn werk?

De groep mensen die met moeite kunnen participeren in de samenleving, bestaat voornamelijk uit arbeidsongeschikten en onzelfstandig wonende mensen. Echter, met hulp en aanpassingen kunnen arbeidsongeschikten alsnog deelnemen aan het arbeidsproces en onzelfstandig wonende mensen zouden prima op zichzelf kunnen wonen met hulp van derden. Professional Partners zet zich daarom in om te voldoen aan deze vraag naar ‘derden’, waarbij wij op zoek zijn naar mensen die geschikt zijn voor de Vacature junior wmo consulent en vacatures gemeenten. In samenwerking met overheidsinstellingen weten wij zo de juiste professionals op de juiste plekken te alloceren.

Heb je interesse?

Ben jij op zoek naar een baan in het maatschappelijk domein, waarmee jij het verschil kan maken voor onze samenleving? Dan is Professional Partners op zoek naar jou. Wij helpen jou te ontwikkelen door middel van masterclasses en workshops, waarin jij de kneepjes van het vak leert en te weten komt hoe je je professioneel weet te representeren. Wij hopen je hiermee helemaal klaar te stomen voor het werk in het sociaal domein. Op die manier ken jij straks alle ins en outs van het maatschappelijk werk en kun jij het verschil maken in mensenlevens. Zo ga je aan de slag bij overheidsorganisaties, zoals gemeenten, ziekenhuizen en welzijnsorganisaties, bij wie jij een cruciale rol gaat spelen.

https://professionalpartners.nl/