Gerhoofwijk
Image default
Bedrijven

Een opslagruimte regelen in Utrecht voor mijn spullen

Ik had een nieuwe opslagruimte nodig in de omgeving van Utrecht. Eerst had ik een opslagruimte in de buurt van mijn ouders, omdat ik daar vaak langs kwam en daar spullen uit kon halen. Sinds ik op mijzelf woon, kom ik niet meer zo vaak bij mijn ouders en de opslagruimte daar werd langzaam steeds voller. Daarom besloot ik om een nieuwe opslagruimte aan te vragen dat in de buurt was van mijn huis. Dan kon ik er makkelijker bij als ik daar spullen van nodig had.

Een grotere opslagruimte vinden in de omgeving van Utrecht

Niet alleen moest ik een nieuwe opslagruimte vinden in de omgeving van Utrecht, maar ook nog eens een stukje groter dan mijn vorige. Toen ik mijn opslagruimte ging afzeggen en al mijn spullen eruit ging halen, merkte ik dat ik teveel spullen erin had staan. Maar gelukkig heb ik hele lieve ouders die mij hebben geholpen met sjouwen, terwijl ik ook keek naar een andere opslagruimte. Via het internet kwam ik snel op de website van Opslagman terecht waar je makkelijk een opslagruimte kon aanvragen. Je had de opties in verschillende grootte en nog veel meer. Uiteindelijk zag ik daar eentje die perfect was en heb meteen een offerte eruit gestuurd.

Nu kan ik alles kwijt

Binnen een paar dagen kon ik mijn gegevens invullen voor de opslagruimte en het eerste termijn alvast betalen. Daarna kon ik gebruik maken van mijn opslagruimte zo vaak ik maar wilde. De locatie waar de opslagruimtes zitten zijn goed beveiligd en heerlijk ruim. Ik kon nu nog door de opslagruimte heen lopen zonder dat ik een hoge toren aan dozen voor mij zag. Het is een ideale locatie om snel even iets te pakken uit de opslag en ik hoef ook niet moeilijk te doen om binnen te komen.

Contact

Bent u benieuwd wat Opslagman te bieden heeft aan iedereen? Bekijk dan eens de website van Opslagman via www.opslagman.nl voor meer informatie over het verschillende aanbod opslagruimtes in Utrecht wat zij aanbieden.