Gerhoofwijk
Image default
Electronica en Computers

Betrouwbare mobiel reparatie in Lichtenvoorde

Een goede mobiel reparatie is in Lichtenvoorde zo gebeurd. Bij ons kan je voor zowat elke repartie wel terecht. Wanneer bijvoorbeeld je scherm van je mobiel defect is kunnen we die voor je vervangen. Al moet je batterij vervangen worden kan je ook gaan voor een mobiel reparatie in Lichtenvoorde. Door middel van onze expertise kunnen wij deze reparaties snel uitvoeren, en dat ook nog eens voor een fijne prijs. Onze gemiddelde reparatietijd staat momenteel op drie kwartier. Wij maken gebruik van originele en kwalitatieve onderdelen. Zo ben je verzekerd van een reparatie van kwaliteit. We bieden dan ook 12 maanden garantie op het onderdeel die we hebben vervangen. 

Hoe zal de mobiel reparatie verlopen?

Het is natuurlijk erg hinderlijk wanneer je telefoon wat mankeert. Aarzel niet en kom zo snel langs voor een mobiel reparatie in Lichtenvoorde. Hoe eerder we erbij zijn des te minder schade erbij kan komen. Dat betekent dus ook dat de kosten voor jou lager zullen zijn. Wanneer het echt nodig is kunnen we bepaalde onderdelen voor jou bestellen. Dit onderdeel komt binnen enkele dagen binnen. Al is het onderdeel binnen zullen we direct contact met je opnemen. Dan kan je langskomen voor de mobiel reparatie in Lichtenvoorde. Na de reparatie zal je een factuur van ons krijgen. Dit kan contact of met pin voldaan worden. 

De kosten van een mobiel reparatie

Voordat je een mobiel reparatie in Lichtenvoorde laat gebeuren is het natuurlijk fijn om de prijzen te weten van zo’n reparatie. Op de site staat een handig overzicht van de prijzen die we hanteren per onderdeel. Zo kan je gemakkelijk zien wat een mobiel reparatie in Lichtenvoorde zal kosten. Vervolgens kan je ook direct een afspraak maken. Een afspraak maken is zo gedaan via een e-mail of per telefoon.