Gerhoofwijk
Image default
Aanbiedingen

Veilig wonen met schoorsteenveger Roermond

Met schoorsteenveger Roermond woont u veiliger en wij leggen u graag uit waarom. Tijdens het stoken van hout, kolen of olie komen onverbrande deeltjes terecht in het rookkanaal. Dit is heel brandbaar, want de onverbrande deeltjes hechten zich aan de wand van het rookkanaal. Dit vormt samen een teerachtige en zeer brandbare laag. We noemen dit creosoot. Op het moment dat u de kachel stookt bereikt u al gauw zo’n 500 graden celsius. Bij deze temperatuur kan de laag in brand vliegen en dat wilt u niet. Hoe meer u stookt des te meer afvalstoffen er vrijkomen en de schoorsteen verstopt kan raken. Zo kunnen ook verbrandingsgassen terug de ruimte in en dit zorgt voor gevaar. Denk hierbij aan koolmonoxidevergiftiging. Daarom is het van belang om regelmatig de schoorsteen te laten vegen door de schoorsteenveger Roermond. Ook kan schoorsteenveger Roermond de schoorsteen controleren op mankementen. Denk hierbij aan scheuren en loszittende delen.

Wanneer komt schoorsteenveger Roermond langs?

Schoorsteenveger Roermond komt langs als het nodig is. Bij normaal gebruik is het al voldoende als de schoorsteen 1 keer per jaar geveegd wordt. Als er sprake is van intensief gebruik dan is het aan te raden om de schoorsteen twee keer per jaar te laten vegen door schoorsteenveger Roermond.

De tarieven van schoorsteenveger Roermond

Schoorsteenveger Roermond hanteert verschillende tarieven. We maken een onderscheid tussen klanten met en zonder abonnement. Voor het schoorsteenvegen  van 1 kanaal betaalt u zonder abonnement € 59,00. Gaat het om 2 kanalen? Dan betaalt u zonder abonnement € 85,00. Voor klanten met een abonnement hanteren we een ander tarief. Dit is een korting wat we geven. Klanten met een abonnement voor een periode van 3 jaar betalen € 55,00 per jaar. Gaat het om 2 kanalen? Dan betalen onze klanten voor een periode van 3 jaar € 80,00 per jaar.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over schoorsteenveger Roermond? Dan kunt u contact met ons opnemen. Dit is geheel vrijblijvend contact, want we staan u graag te woord. Op onze website vindt u ook alle informatie over het schoorsteenvegen. Schoorsteenveger Roermond bestaat al 20 jaar lang en gaat voor kwaliteit en vakmanschap. Ga naar https://hendriksvegers.nl/ voor meer informatie.