Gerhoofwijk
Image default
Bedrijven

Snel een loodgieter via Loodgieter-apeldoorn.nl

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact met ons opnemen via Loodgieter-apeldoorn.nl. Ideaal voor als u met spoed een loodgieter nodig heeft. We staan dan binnen no-time voor uw deur. Onze vakkundige monteurs kunnen alle loodgieter werkzaamheden uitvoeren. Van het vervangen van uw dakgoot tot en met het installeren van een nieuwe cv-ketel. 

Diensten van Loodgieter-apeldoorn.nl

Kortgezegd biedt Loodgieter-apeldoorn.nl diensten aan op twee gebieden: cv-ketels en leidingen en badkamer installatie

Cv-ketels en leidingen

Het grote voordeel van Loodgieter-apeldoorn.nl is dat wij diverse technieken hebben om uw lekkage op te sporen, zonder dat we veel hak- of breekwerk moeten uitvoeren. Dit doen we met behulp van een thermo grafische camera. 

Een cv-ketel is een investering voor op de lange termijn. De gemiddelde cv-ketel gaat ongeveer 15 jaar mee. Het is in veel gevallen een flinke kostenpost en een lastige zaak om er één uit te kiezen. Loodgieter-apeldoorn.nl helpt u hiermee. Ook het huren van een cv-ketel is mogelijk.

Het is van belang om uw cv-ketel regelmatig te onderhouden. Het uitvoeren van uw onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw cv-ketel langer mee gaat. Ook is het goed voor de veiligheid. Wanneer een cv-ketel namelijk niet goed is onderhouden, kan er koolmonoxide ontsnappen. Dit is een gas dat niet te ruiken en waarnemen is, maar wel zeer gevaarlijk is. 

Badkamer installatie

Ook voor de installatie van uw badkamer is Loodgieter-apeldoorn.nl uw aangewezen partner. We helpen u om uw droombadkamer te realiseren. Dit doen we door samen te kijken naar de verschillende opties die we bieden. Daarnaast bent u verzekerd van een professionele aanlegging van de leidingen. Door onze ervaring op dit gebied zorgen we er voor dat de afvoerleiding goed wordt gekoppeld aan de andere leidingen. Zo kunnen toekomstige problemen van uw badkamer voorkomen worden. Ook kunnen we het oude sanitair in uw badkamer verwijderen. Dit is een taak die veel nauwkeurigheid vereist. Het inschakelen van een van onze loodgieters is dan ook een logische stap.

Contact

Wilt u meer weten over cv-ketels, leidingen of badkamer installatie? We staan u graag te woord voor advies en antwoord op al uw vragen. U kunt eenvoudig het contactformulier op onze website Loodgieter-apeldoorn.nl invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.