Gerhoofwijk
Image default
Aanbiedingen

Zeepdispenser kopen? Hier moet je op letten.

Handreiniging

In de huidige pandemie is het van belang om je handen regelmatig te wassen. Hierdoor verklein je namelijk de kans dat je ziek wordt, maar ook dat je anderen besmet. Goede handreiniging helpt hierbij om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Hiervoor is je handen wassen, enkel met water, niet genoeg. Je hebt namelijk zeep nodig voor goede handreiniging. Zeep maakt namelijk de lipidenlaag op je handen kapot. In deze lipidenlaag bevindt zich het virus en door dus je handen te wassen met zeep, gaat het virus dood.

De ideale zeepdispenser

Je kunt online heel gemakkelijk een zeepdispenser kopen, maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een zeepdispenser? De dispensers heb je in 2 verschillende varianten. Zo heb je de automatische en de druk-dispenser. Momenteel is de automatische dispenser zeer populair doordat deze je voorziet van de meest effectieve handreiniging, aangezien er geen contact wordt gemaakt met het oppervlakte van de dispenser. Dit is namelijk wel het geval bij de druk-dispenser.

De zeep

Je bent er uit; je gaat een zeepdispenser kopen, maar wat voor zeep ga je gebruiken? Momenteel bestaan er op de huidige markt 3 soorten zeep. Je hebt zeepschuim, zeepcrème en antibacteriële zeep. Voor de meest effectieve reiniging kun je het beste gaan voor de antibacteriële zeep. Door het gebruik van deze zeep worden namelijk maar liefst 99,97% van de micro-organismen (dit zijn o.a. bacteriën en virussen) gedood. Het enige nadeel is echter dat deze zeep soms alcohol bevat, waardoor de huid droog en geïrriteerd (kloofjes, barstjes) kan raken. Tot slot kan je ook kiezen voor de andere twee varianten zeep. Wanneer je een van deze twee soorten kiest, kun je bijvoorbeeld rekening houden met duurzaamheid. Zo is het zeepschuim bijvoorbeeld duurzaam. Dit, doordat het 50% minder zeep bevat en 30% minder water. Echter is zeepcrème weer goedkoper. Er zijn dus verschillende soorten zeep, die je in je zeepdispenser kunt stoppen.

Op zoek naar een hygiënische zeepdispenser

Zeepdispensers. Je ziet ze tegenwoordig overal, niet alleen bij de ingang van bedrijven en winkels, maar ook in het openbare toilet. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, maar waarom gebruiken we ze eigenlijk?

 

https://www.baderie.nl/producten/accessoires