Gerhoofwijk
Image default
Energie

Warmteverliesberekening

Wil jij graag een warmteverliesberekening maken je weet niet waar?

 

De blog voor jou

Lees dan zeker deze blog verder want hier gaan wij het uitleggen. Een warmteverliesberekening is een berekening van een gebouw of bouwdeel. Met de berekening wordt bepaald wat het benodigde verwarmingsvermogen per vertrek is, van het totaal en van de warmteopwekker. De capaciteit van de warmtepomp en de vertrekken worden berekend. Dat zorgt voor de perfecte temperatuur. Daarnaast bespaar je ook energie en zorg je voor een goed leefklimaat.

Waarom een warmteverliesberekening?

Een transmissieberekening  kan worden gemaakt door vele bedrijven. Dit laat je dor een bedrijf doen omdat het door hun graag gemaakt wordt volgens de meest actuele normen en inzichten. Je krijgt daarbij ook kosteloos adviezen en tips. Denk daarbij aan:

–        Het ontwerpen van probleemloze en energiezuinige installaties

–        Telefonisch advies over het bepalen van de juiste warmtepomp etc.

De meeste bedrijven berekenen meer dan 100 warmteverliesberekeningen per week en daarom is de prijs ook erg concurrerend. Maar waarom is een transmissieberekening noodzakelijk? Nou best simpel! Wanneer er een verwarmingsinstallatie in een kantoor, woning of ander gebouw wordt geplaats is zo’n berekening gewoon van belang omdat er gewoon warmte verloren gaat, hoe goed het ook is geïsoleerd. Door het verlies te berekenen maakt dat duidelijk hoeveel warmte er nou precies verloren gaat waardoor je dus precies kan zien waar je op kan besparen en wat de temperatuur moet zijn. Wanneer je bijvoorbeeld een te klein vermogen hebt zullen sommige kamers nou eenmaal niet zo warm zijn als andere kamers. Daarom is het noodzakelijk. Een ander woord voor warmteverliesberekening is ook wel een transmissieberekening, raak dus niet in de war. Ben jij nou ook opzoek naar een bedrijf die graag een transmissieberekening voor jou wil maken? Bekijk dan deze pagina waar zij jou alles uitleggen over een warmteverliesberekening.

https://www.leever.nl/installatieberekening/warmteverliesberekening/