Gerhoofwijk
Image default
Energie

Zonnepanelen Groothandel

Als je opzoek bent naar zonnepanelen is het handig om dit bij een zonnepanelen groothandel aan te schaffen. Omdat een groothandel de zonnepanelen in grote aantallen inkoopt ben je verzekerd van een snelle levering. Een ander voordeel aan een zonnepanelen groothandel is dat de werknemers verstand hebben van hun product en je goed kunnen adviseren in welke zonnepanelen geschikt zijn, de soort, de grootte en de hoeveelheid zonnepanelen.

 

Soorten zonnepanelen

Zoals al eerder gezegd kan een zonnepanelen groothandel advies geven over welke soort zonnepaneel geschikt is voor jou. Echter is het handig om je zelf ook een beetje in te lezen over welke zonnepanelen er op de markt zijn en welke functie ze precies hebben.

De volgende soorten zonnepanelen zijn er:

–       Monokristallijn: dit soort zonnepaneel is zeer geschikt voor kleine daken omdat er minder dan m2 nodig is. Het rendement is zeer hoog. Dit houd in dat de opbrengst per m2 erg hoog is. Daarnaast zijn de panelen ietsje duurder dan polykristallijn zonnepanelen. De paneel bestaat uit één kristal en is ideaal voor mensen die het maximale rendement willen behalen met een kleine oppervlakte

–       Polykristallijn: dit soort zonnepaneel is ideaal voor grote oppervlaktes. Het rendement is goed en de panelen zijn goedkoper dan monokristallijn. Dit paneel bestaat uit meerdere kristallen en is ideaal wanneer ruimte op het dak geen rol speelt.

–       Amorf: dit soort zonnepaneel is geschikt voor onder andere voertuigen en voorgevels. Dat komt omdat de panelen buigzaam zijn. Daarnaast is het rendement laag en zijn de panelen goedkoper dan monokristallijn. Dit paneel bevat geen kristallen maar is gemaakt van amorf silicum.

–       Glas-glas: dit soort panelen staat bekend over zijn lange levensduur. Verder is het rendement van deze panelen zeer hoog en zijn de panelen duurder dan alle bovenstaande panelen. Een groot voordeel aan deze panelen is dat ze een stuk minder degraderen dan de andere panelen. Dit houd in dat ze constant dezelfde opbrengst leveren.

https://leposolar.nl/