Gerhoofwijk
Image default
Zorg

Zorgverzekering immigrant

De juiste zorgverzekering afsluiten kan lastig zijn. Zeker als u vanuit het buitenland naar Nederland komt om te werken. Goed verzekerd zijn voor zorgkosten is erg belangrijk. Daarom bent u in Nederland verplicht om in elk geval een basisverzekering af te sluiten, voor noodzakelijke medische zorg. HollandZorg is een zorgverzekering speciaal gericht op buitenlanders die (tijdelijk) in Nederland komen wonen om te werken. Onze zorgverzekering immigrant houdt rekening met uw specifieke situatie en maakt het afsluiten van een zorgverzekering zo eenvoudig mogelijk. Ook voor werkgevers maken we het gemakkelijk om een goede zorgverzekering te regelen voor hun werknemers.

Het gemak van HollandZorg

Bij HollandZorg is het afsluiten van een zorgverzekering zo geregeld. En mocht u Nederland tijdelijk weer verlaten, dan kan uw zorgverzekering in die periode stopgezet worden. Wij bieden niet alleen een basisverzekering, maar ook diverse aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. U kunt uw zorgverzekering zelf afsluiten bij HollandZorg, maar in veel gevallen kan uw werkgever dit ook voor u regelen. Deze kan ook zorgtoeslag aanvragen als u hiervoor in aanmerking komt. Via een werkgeversportaal heeft uw werkgever inzicht in uw zorgadministratie en kunnen eenvoudig aanpassingen gedaan worden. Op de HollandZorg website kunt u lezen welke voordelen wij nog meer bieden.

EHIC pas

Wanneer u een zorgverzekering afsluit, ontvangt u in de meeste gevallen een zorgpas. Hiermee kunt u aantonen dat u verzekerd bent en soms zal om deze pas gevraagd worden door een zorgaanbieder. Bij HollandZorg ontvangt u ook een zorgpas, maar dit is tegelijkertijd ook uw EHIC pas. Deze European Health Insurance Card geeft u recht op vergoeding van spoedeisende zorg wanneer u verblijft in een Europees land of Zwitserland. U kunt hiermee niet zomaar terecht bij elke zorgaanbieder, maar wij verwijzen u graag naar de juiste zorgverlener. Neem dus altijd contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

https://www.hollandzorg.com/nl/