Gerhoofwijk
Image default
Zorg

De leukste studentenbanen in de zorg vind je op HappyMedStudent

Als medisch student kun je tijdens je studie altijd wel wat extra geld gebruiken. Daarom is er HappyMedStudent. Een uitzendbureau speciaal voor medisch studenten die willen werken in de zorg. Het leuke aan deze bijbaan in de zorg, is dat je goed verdient, werkervaring opdoet voor jouw medische toekomst en dat je beloond wordt met extra opleidingen. Kortom, als student kun je nu leren en geld verdienen tegelijk!

Flexibele bijbanen in de zorg

Vaak is het lastig om een leuke bijbaan te vinden. Al helemaal in de sector waar jij later wilt gaan werken. Omdat HappyMedStudent een onderdeel is van HappyNurse vind je hier een enorm aanbod van studentenbanen in de zorg. HappyNurse is een uitzendbureau voor verpleegkundigen en verzorgen. Omdat HappyNurse al jaren actief is, zijn er inmiddels veel contacten met zorginstellingen. Dankzij deze contacten weet HappyNurse precies waar en of er leuke bijbanen zijn voor medisch studenten. HappyMedStudent is actief in de grotere steden van Nederland: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Je kunt als student dus snel naar jouw toekomstige bijbaan fietsen. Of je pakt de tram natuurlijk. Net zo makkelijk.

Nog meer voordelen

Werken als student in een van de vele zorgbijbanen via HappyMedStudent biedt flink veel voordelen. Niet alleen betaalt het goed, maar met de (online) community kun je ook kennis en ervaring uitwisselen. Elke vrijdagmiddag is er een borrel en ontmoet je andere medisch studenten die net als jij een leuk en leerzame bijbaan hebben. Deel je kennis en ervaring en wordt nog beter in je vak. Een goede opstap naar jouw toekomst in de zorg.

Nog meer verdienen

Niet alleen wordt je leuk betaald voor je bijbaan in de zorg, je kunt ook extra punten verdienen. Punten die je kunt inwisselen voor extra cursussen of je besteed ze aan leuke kadootjes. Kortom, ke wordt dus eigenlijk dubbel beloond. Punten kun je verdienen door medestudenten aan te melden voor leuke studentenbanen, maar ook als je bevoorbeeld extra mijlpalen hebt behaald. Dit kan zijn dat je bijvoorbeeld ergens lang werkt of dat je veel extra uren draait. 

Kijk op HappyMedStudent

Ben je enthousiast geworden over de vele mogelijkheden die er zijn voor medisch studenten? En kijk je uit naar een leerzame en goed betaald studentenbaan in de zorg? Ga naar de website van HappyNurse. Op de speciale pagina voor bijbanen in de zorg, lees je alles over de voordelen en kun je je ook direct inschrijven voor de allerleukste studentenbaan in de zorg. Ga naar: https://happynurse.nl/uitzendbureau/happymedstudent 

 

https://happynurse.nl/uitzendbureau/happymedstudent