Gerhoofwijk
Image default
Zorg

Waarom kiezen voor acupunctuur Eindhoven?

 

Acupunctuur Eindhoven is een therapie die een breed scala aan klachten en ziektes effectief behandelt. Het geeft inzicht in ziektepatronen en legt verbanden tussen symptomen.  Acupunctuur is een onderdeel van de Chinese Geneeskunde en wordt veelvuldig ingezet voor onbegrepen gezondheidsklachten. Het uitgangspunt is niet alleen de klachten te verminderen, maar ook om de oorzaak te achterhalen en te behandelen. In de Chinese Geneeskunde wordt de “mens” niet als losse onderdelen beschouwd, fysieke en mentale klachten hebben namelijk vaak een nauwe relatie met elkaar. Acupunctuur Eindhoven kan dus in veel gevallen lichamelijke klachten verminderen.

Hoe werkt acupunctuur Eindhoven

Hoe werkt een behandeling dan? Acupunctuur Eindhoven is een reflex-therapie. Door met steriele naalden in acupunctuurpunten te prikken worden signalen via het zenuwstelsel naar de hersenen verstuurd. Afhankelijk welke punten er geprikt worden, ontvangt het lichaam een impuls om bijvoorbeeld een ontstekings- en of pijngebied te herstellen. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van een individu geactiveerd en een nieuw balans gecreëerd.  Door een nieuwe balans kunnen energiestromen veranderen waardoor lichamelijke klachten verdwijnen. In het eerste consult van acupunctuur Eindhoven wordt een anamnese gesprek gehouden om te onderzoeken wat precies de klachten zijn. Afhankelijk van de diagnose wordt er een behandelplan opgesteld, daaropvolgend vindt de acupunctuurbehandeling plaats. Acupunctuur Eindhoven heeft al veel klanten geholpen met diverse lichamelijke problemen.

Acupunctuur en veiligheid

Wil u ook een behandeling accupunctuur Eindhoven gaan volgen? De behandelingen bij acupunctuur Eindhoven worden door een gediplomeerde therapeut uitgevoerd en zijn daarom veilig. Een acupuncturist heeft namelijk kennis van de verschillende weefselstructuren. De steriele acupunctuurnaalden worden eenmalig gebruikt. Acupunctuur Eindhoven is goed te combineren met andere therapieën en ondersteunt het genezingsproces goed. In tegenstelling tot medische dingen  heeft acupunctuur geen vervelende bijwerkingen. Heeft u last van lichamelijke klachten? Kom dan ook kennismaken van acupunctuur Eindhoven. Kijk op de website voor meer informatie en maak vrijblijvend een afspraak.Gerelateerde artikelen

Zorgaanbieder Enschede

Wat voor nut heeft voetreflex Geleen?

Buteyko; de stap naar een gezonder leven