Gerhoofwijk
Image default
Mode en Kleding

Wat G-Star Jeans tot een wereldwijd succes maakt

G-Star Jeans worden gemaakt door een team van professionals die echt van denim houden. Dit prachtige, veelzijdige materiaal inspireert hen voortdurend om de grenzen van hoe het eruit ziet, beweegt en voelt te verleggen. De ontwerpers van G-Star hebben jarenlang op de spijkerbroek gestudeerd en weten hoe denim kan worden gevormd en aangepast om perfect op het lichaam te passen. Het resultaat is een assortiment aan producten, stijlen en pasvormen dat zeer veelzijdig is en goed past bij verschillende verwachtingen en voorkeuren. G-Star heeft zijn collectie altijd bewust samengesteld met veel modellen en versies om aan al je denimbehoeften te voldoen.

G-Star heeft de perfecte jeans voor jou

Ze geloven dat tussen de verschillende jeansmodellen er altijd een spijkerbroek tussen zit met de perfecte pasvorm die je zocht. De pasvorm is het eerste waar je over na moet denken bij de aanschaf van jeans. Kies een slanke pasvorm voor een nauwsluitende look en feel. Als je van een ruimere broek houdt, blijf dan klassiek in een normale jeans of probeer een losse fit voor nog meer comfort. G-Stars meest revolutionaire 3D-ontwerpen gaan nog een stap verder dan de standaard jeansontwerpen. Gebaseerd op de anatomie van het menselijk lichaam en hun kennis van denim, hebben ze broeken ontworpen die de vorm van het lichaam volgen. Ze doen dit door naden op verschillende plaatsen aan te brengen of door extra ruimte te creëren door extra stukken stof toe te voegen.

G-Star gebruikt alleen de beste materialen en technieken

G-Star RAW is sinds 1996 toonaangevend op dit gebied. De jeans van G-Star variëren van stug en puur, ruig denim tot de andere kant van het spectrum: verfijnd afgewerkte, elegante jeans. Ook geven ze erg om duurzaamheid. Niet alleen kun je duurzaam vervaardigde jeans van G-Star kopen, ze hebben ook gerestaureerde jeans die door jaren dragen en subtiel repareren alleen maar meer karakter hebben gekregen. De jeans zijn van een hoogwaardige rekbare stof voor een hogere mate van flexibiliteit.