Gerhoofwijk
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van een goede lingeriezaak

De voordelen van een goede lingeriezaak

 

Ondanks het feit dat ontzettend veel mensen ervoor kiezen om een bestelling online te plaatsen, blijft er gelukkig voor de ondernemers met een fysieke winkel ook een grote groep die dit niet doet. Het bezoeken van een winkel heeft namelijk ontzettend veel voordelen. Omdat de jeugd bijna niet is opgegroeid met fysiek winkelen, is het goed om dit eens wat verder uit te lichten. Niet alleen is het goed voor het straatbeeld, maar is het ook gewoon een stuk gezelliger. Daarom hebben wij de voordelen van een goede lingeriezaak voor je op een rijtje gezet.

 

Persoonlijke benadering

 

Het uitzoeken van zowel lingerie, als een elomi bikini is voor veel vrouwen toch wel een puntje van kwetsbaarheid. Logisch natuurlijk, want het gaat om het bedekken van je intieme zones. Het zo bestellen van bijvoorbeeld een normale bh of sport bh is daarom voor veel vrouwen daarom dus ook niet heel erg gewenst. Het bezoek aan een lingeriezaak wordt immers door veel vrouwen nog altijd ontzettend gewaardeerd. Mede door het feit je hier persoonlijk wordt benaderd en ze echt met je mee denken. Waar het online puur op basis van zoekfilters is, is dit in een winkel natuurlijk niet het geval. Je maakt je wensen kenbaar en vervolgens zal de medewerker samen met je gaan kijken wat er allemaal mogelijk is.

 

Service

 

Een belangrijke reden waarom mensen toch nog met enige regelmaat blijven kiezen voor een fysieke lingeriezaak, in plaats van het bestellen online, dat is het stukje extra service wat vaak wordt geboden. Hierbij kun je denken aan een paar kleine dingen, zoals het vooraf opmeten van je borsten of het advies om eens een andere bh te proberen. Het kan namelijk heel goed zijn, dat je nu een freya bh draagt, maar deze eigenlijk helemaal niet zo fijn zit. Door samen met de medewerker te kijken naar de mogelijkheden, zijn er misschien wel andere soorten die beter passen bij je huidige lichaam. 

 

Prijs

 

Je hebt vaak het idee dat je online een stuk voordeliger uit bent. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn. In een lingeriezaak wordt er namelijk ook met enige regelmaat gespeelt met bepaalde kortingen, zodat je ook daar bijvoorbeeld je 2e bh voor de helft van het geld krijgt.