Gerhoofwijk
Image default
Bedrijven

Wilt u een paardenstal kopen? | Prubo Paardenstallen

Wilt u een paardenstal kopen?

Heeft u paarden en bent u nog op zoek naar een professioneel bedrijf waar u een paardenstal kunt kopen die van zeer goede kwaliteit is? Zoek dan niet verder, want Prubo Paardenstallen helpt u graag verder bij het kopen van een goede paardenstal, waar u en uw paarden nog jaren plezier aan zullen beleven. Een paardenstal kopen is een hele grote investering, dus het is heel belangrijk om een professioneel bedrijf zoals Prubo Paardenstallen in de arm te nemen.

Waarom een paardenstal kopen bij Pubro de beste keuze is

Maar waarom is Prubo Paardenstallen de beste keuze wanneer u over wil gaan tot het laten bouwen van een paardenstal? Wij leveren paardenstallen die van zeer hoge kwaliteit zijn. De paardenstallen worden namelijk gemaakt met gewapend betonnen casco’s van maar liefst 7,5 centimeter dik. De paardenstallen die wij bouwen gaan dus jarenlang mee, want ze zijn onverwoestbaar en erg duurzaam! Ze zullen de schoppen van een paard aan kunnen en brand weren. Daarnaast vragen de paardenstallen erg weinig onderhoud. Omdat de kwaliteit van de paardenstallen die u bij ons kunt kopen zo goed is, krijgt u bij ons altijd 10 jaar garantie op de paardenstallen die we voor u gebouwd hebben. Je paarden zullen zich in een hele veilige omgeving wanen, want er kan uw paarden in deze paardenstallen niks overkomen. De paardenstallen zijn tot in detail afgewerkt en helemaal naar uw persoonlijke smaak en wensen gebouwd. Deze paardenstallen zijn niet alleen erg functioneel, maar ze zijn ook nog eens een lust voor het oog. We combineren de ambachtelijke werkwijze met moderne materialen. Door deze werkwijze leidt ons werk altijd tot een harmonieus resultaat, waar u en uw paard jarenlang profijt zullen hebben. Bent u benieuwd naar waar onze werkwijze toe leidt? Neem dan gerust een kijkje in de fotogallerij.

Wilt u een paardenstal door ons laten maken? Leuk! We beginnen altijd met het maken van het ontwerp van de paardenstal en het opstellen van een offerte. Het zou immers vervelend zijn als u niet zou weten wat het laten maken van een paardenstal door ons allemaal kost en u niet weet wat het eindresultaat van de bouw precies zal zijn. We zorgen er ten alle tijden voor dat u precies weet waar u aan toe bent en dat wij alle gemaakte afspraken na komen. Heeft u een specifieke wens voor de paardenstal? Laat het ons gerust weten zodat we met deze persoonlijke wens aan de slag kunnen. We luisteren graag naar uw kijk op het maken van een paardenstal. Uw tevredenheid is namelijk heel erg belangrijk voor ons. Pas wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Bent u tevreden met het ontwerp en de offerte die we opgesteld hebben? Dan beginnen we met het bouwen van de paardenstal.

Wilt u meer weten over dit bedrijf?

Prubo maakt paardenstallen op ambachtelijke wijze, die wij vervolgens geheel naar uw persoonlijke wensen en met ambachtelijke methoden afwerken. Wanneer u door Prubo een paardenstal laat maken, kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten buitenboxen. Bijvoorbeeld met of zonder looppad en daarnaast maken wij ook buitenboxen die speciaal geschikt zijn voor merries. Qua dakafwerking bieden wij u diverse keuzes aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit gebakken pannen, golfplaten of een rieten dak. Bent u benieuwd naar de prijzen van het laten maken van een paardenstal? Lees hier meer over de prijzen. Heeft u aan de hand van deze gegevens nog een vraag? Stel die dan gerust door contact met ons op te nemen.

Neem vrijblijvend contact op met Prubo Paardenstallen

Wilt u een paardenstal kopen die wij voor u kunnen maken, maar wilt u eerst weten wat dat gaat kosten? Vraag dan een gratis offerte aan. Heeft u een vraag over het bedrijf of over onze diensten? Neem dan contact op met Prubo. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen door te spreken.

http://www.prubo.nl