Gerhoofwijk
Image default
Bedrijven

Is het donker of benauwd op zolder?

Is het donker in de ruimte of komt er weinig frisse lucht binnen op zolder? Of is uw oude dakraam hoognodig aan vervanging toe omdat hij niet meer helemaal afsluit, of misschien wel lekt?De kans is groot dat dit probleem verholpen wordt door de plaatsing van een dakkapel van bijvoorbeeld het merk Velux. Door het dakraam komt er veel meer licht binnen en is ventilatie weer mogelijk. Dan bent u bij Dakramennederland op het juiste adres aanbeland! Wij leveren en plaatsen dakramen van A-merken zoals Velux door heel Nederland.

Een dakraam laten plaatsen is de oplossing

Daglicht en zuurstof zijn namelijk heel belangrijk, dus ook voor u. Wanneer u weer een mooi nieuw dakraam in het dak geplaatst heeft, is de ruimte weer lichter waardoor de ruimte groter lijkt. Is het hartje zomer en zou u in de zolderkamer graag een raampje open willen zetten ’s avonds en ’s nachts? Nu kan dat! Dakramennederland heeft een grote collectie dakramen die we voor u kunnen plaatsen, zoals van de A-merken Velux, Roto en Fakro. Heeft u een dakraam gekozen met een standaard maat die niet precies bij u in het dak past? Dit is geen enkel probleem voor Dakramennederland, want we maken hem gewoonweg op maat voor u! Zo vindt u bij Dakramennederland altijd het juiste dakraam dat precies in het dak van uw woning past.

Er zijn een hoop redenen waarom u ons een dakraam laat plaatsen in uw huis:

  • We plaatsen en vervangen dakramen op maat
  • We zijn al 10 jaar montagepartner
  • We zijn specialist in Fakro en Roto dakramen
  • We zijn montagepartner van alle producten van Velux
  • We rekenen geen voorrijkosten binnen een straal van 15 kilometer
  • We zijn in het bezit van het VCA veiligheidscertificaat

Over Dakramen Nederland

Dit bedrijf, dat onder andere dakramen plaatst, is in 2006 opgestart onder de naam Martin de Beus Bouw en Verbouw. Het bedrijf is gevestigd in Zutphen en is onderdeel van Martin de Beus Bouw en Verbouw. Wij werken op een veilige manier, we hebben dan ook het VCA-certificaat in ons bezit. Dakramennederland is gespecialiseerd op het plaatsen van dakramen van bekende A-merken zoals Velux, Roto en Fakro. We weten dan ook precies hoe we bijvoorbeeld een Velux dakraam op een veilige manier bij u thuis moeten plaatsen! We plaatsen ook nog dakkapellen en we verkopen ook nog eens een hoop raamdecoratie, zonwering en rolluiken.

Contact met Dakramen Nederland

Wilt u meer weten over wat Dakramennederland precies voor u kan betekenen? Of heeft u advies nodig over het plaatsen van een dakraam? We beantwoorden uw antwoorden graag en helpen u graag met het plaatsen van een vervangend of nieuw dakraam. Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u weet wat u kunt verwachten? Vraag dan gerust een offerte aan op de website!

https://dakramennederland.nl/