Gerhoofwijk
Image default
Woning en Tuin

Parketvloeren Utrecht van AvanceFloors

Op zoek naar parketvloeren Utrecht? Kies dan voor de parketvloeren van AvanceFloors. AvanceFloors is een populair en bekend merk van houten vloeren Utrecht. Ze hebben een uitgebreide collectie parketvloeren met een frisse, trendy uitstraling. Bovendien zijn de parketvloeren Utrecht van betaalbare topkwaliteit en in Nederland geproduceerd.

Parketvloeren Utrecht: ook multiplanken

AvanceFloors heeft een uitgebreid assortiment multiplanken parketvloeren. Maar wat is een multiplank nu eigenlijk? Een multiplank, ofwel lamelparket, de naam zegt het al, is een vloerdeel dat bestaat uit meerdere delen. Een eiken toplaag met daaronder een berken multiplex. Deze combinatie zorgt voor stabiele parketvloeren die prima te combineren zijn met vloerverwarming. Deze parketvloeren die je met vloerverwarming kunt combineren zijn uiteraard ook verkrijgbaar in regio Utrecht. De Multi planken parketvloeren zijn tegenwoordig populair en hebben de toepassing van massieve parketvloeren verdrongen. Dat komt met name omdat deze parketvloeren plank prima kan met vloerverwarming.

Parketvloeren Utrecht? Natuurlijk van AvanceFloors

De aankoop van parketvloeren is niet een alledaagse aankoop. Het is voor de meeste mensen een behoorlijk investering. Daarom wil je goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden van parketvloeren Utrecht. De parketvloeren van AvanceFloors zijn verkrijgbaar bij meerdere verkooppunten in heel Nederland, waaronder ook in de regio Utrecht. Elke parketzaak waar wij mee samenwerken heeft een team van professionals die je uitgebreid informeren over parketvloeren in het algemeen. Tevens kunnen zij je de mogelijkheden die AvanceFloors biedt aan je laten zien. Staat hetgeen wat je in gedachte hebt niet in de winkel? Geen paniek. De parketzaak kan dan ten alle tijden contact met ons opnemen en ons vragen een staaltje of monsterbord van de door jou gewenste parketvloer te maken. Service staat voorop dus bij de parketvloeren Utrecht van AvanceFloors. Heb je vloerverwarming en betwijfel je wel of dit met een parketvloer kan worden gecombineerd? Ook daarover kun je je uitgebreid laten informeren door onze specialistische verkooppunten. Parketvloeren Utrecht van AvanceFloors dus. 

 

Gerelateerde artikelen

Wespen verjagen en bestrijden

Stukadoor Enschede voor perfect gladde wanden

Verantwoorde en duurzaam laminaat goedkoop aanschaffen