Gerhoofwijk
Image default
Woning en Tuin

Lockdown? Tijd om je huis op te fleuren

Helaas zitten we deze winter wederom in een lockdown. De restaurants en winkels zijn gesloten en ook dierentuinen, bioscopen en pretparken hebben hun deuren moeten sluiten. Maar laat die lockdown situatie je nou niet in een mineur stemming brengen. Je moet immers zelf de slingers op hangen! Maak er dus het beste van!

Omdat je je nu waarschijnlijk meer dan ooit in je huis zult vertoeven is het belangrijk om je huis op te fleuren. Een mooie frisse bos bloemen op tafel. Een leuk tafelkleed of tafelzeil op tafel in de sfeer van de winter. Leuke sierkussentjes op de bank en lekkere geurkaarsen aan. Het hoeft niet eens zoveel te kosten om je huis wat op te fleuren. Zo geniet je eigenlijk extra tijdens de lockdown.

De winkels mogen dan wel dicht zitten. Maar veel winkels zijn toch bereikbaar. Je kunt even een belletje plegen en vragen of ze dat ene hippe tafelzeil voor jou op maat willen snijden en voor je klaar willen leggen om af te halen. Datzelfde geldt voor de kaarsjes en de bloemen. Heb je geen tijd om via click en collect je spulletjes op te halen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon online je bestelling doen bij een webwinkel. Dan worden je spulletjes namelijk gauw verstuurd en ontvang je alles netjes thuis.

Wat zijn nou leuke tafelzeilen voor de winter? Favoriet is het tafelkleed met katoenplant met een oud groene ondergrond, maar ook het zeil met betonlook en doorzichtig tafelzeil zijn erg geliefd. Qua geurkaarsen zijn die met dennengeur en die met amber. Rituals heeft bijvoorbeeld hele lekkere geurkaarsen te koop.

Met deze kleine lichtpuntjes maak je je woning weer echt gezellig en vrolijk. En dat kun je vast in deze dagen wel gebruiken. Heb je nog meer leuke tips voor het opfleuren van je huis? laat het ons dan weten. Dan maken we er met  z’n allen maar het beste van tijdens deze lockdown!