Gerhoofwijk
Image default
Telefonie

Je iPhone laten repareren in Utrecht

IPhones zijn natuurlijk erg mooie smartphones om te zien. Ze zijn dun en hebben een mooi scherm maar de IPhone is ook heel erg makkelijk in zijn gebruik. Het enige nadeel is dat de IPhone, net als veel andere smartphones, wel heel erg fragiel zijn. Het kan je dus zo maar overkomen dat er bijvoorbeeld opeens een flinke barst in je IPhone beeldscherm terecht komt. Hoe voorzichtig je ook bent met je dierbare IPhone, ongelukjes kunnen altijd gebeuren. Gelukkig kun je vaak snel terecht voor je iPhone reparatie in Utrecht bij GSM Reparatie Centrum Utrecht. Lees vooral verder voor de meest voorkomende situaties als het aan komt op een defecte IPhone en de mogelijke oplossingen.

 

IPhone waterschade

Het is wel algemeen bekend dat een IPhone niet goed tegen water kan. Maar stel je voor dat je wel je IPhone hebt laten vallen in de WC of in de badkuip dan is waterschade haast niet te vermijden. Maar hoe merk je dat je waterschade hebt? In de aansluiting voor de koptelefoon en in de oplaadpoort van de IPhone zit een functie verborgen genaamd De Liquid Contact Indicator. Door middel van deze functie kun je signaleren of de IPhone aangetast is door water. Als het papier wit is, betekent het dat de mobiele telefoon niet in contact is geweest met water. Maar als het papier roze is ben je de Sjaak van dan is de IPhone wel in contact geweest met water. Gelukkig hoef dit niet een erg duur geintje te worden. Hoewel het vooral ligt aan de onderdelen van de IPhone die de waterschade hebben.

 

Er komt geen geluid uit de luidspreker van de IPhone

Het missen van het geluid uit de luidspreker is ook een veelvoorkomend probleem bij de IPhone. Het kan natuurlijk zo zijn dat er een aantal pluisjes vast zitten in de poort van de koptelefoon. De telefoon denkt dan dat er een koptelefoon aangesloten is. Gelukkig kun jij ook snel dit probleem oplossen. Blaas een paar keer in de poort van de koptelefoon zodat de pluisjes weg gaan. Verhelpt dit niet het probleem? Ga dan langs de reparateur want die weten geheid de oorzaak te vinden.

 

Batterij loopt te snel leeg bij de IPhone

Misschien wel een van de vervelendste problemen bij een smartphone: als de batterij van je IPhone razendsnel leeg loopt. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat jij overal naar toe een oplader mee moet slepen. Gelukkig kunnen de reparateurs heel goed de batterij van je telefoon vervangen.