Gerhoofwijk
Image default
Dienstverlening

Het schoonmaakbedrijf in Gouda zorgt dat jou bedrijf schoon blijft!

Blinkt Facilities is een schoonmaakbedrijf in Gouda en Rotterdam. Het is niet zomaar een schoonmaakbedrijf. Het bedrijf heeft veel specialisten in het team die voor ieder bedrijf klaar staan om een handje te helpen bij het schoonmaken en schoonhouden van je bedrijf. Dit schoonmaakbedrijf heeft een grote passie voor schoonmaken en juist omdat schoonmakers als iets eenvoudigs gezien werd heeft Blink Facilities het bedrijf uitgebreid tot een groot schoonmaakbedrijf die voor elke schoonmaak klus een specialist of schoonmaker heeft. Benieuwd welke diensten zij allemaal leveren? Lees hieronder uitgebreid over de diensten van Blinkt Facilities. 

Facilitaire dienstverlening

Facilitaire dienstverlening heeft met veel verschillende onderdelen te maken. Een bedrijf kan eigenlijk niet optimaal functioneren zonder facilitaire dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan de catering in jouw bedrijf. Wanneer je een groot kantoorpand hebt met veel medewerkers en iedere medewerker lunch nodig heeft, kun je het beste een catering inhuren die elke dag een verse lunch verzorgt voor je werknemers. Zo voorkom je dat ze buiten het kantoor hun voedsel voorzieningen moeten regelen en bespaar je dus tijd! Je kunt voor facilitaire dienstverlening ook beveiliging inhuren, schoonmakers inhuren, logistieke medewerkers inhuren of klanten service medewerkers inhuren. 

Specialistische reining 

Hier gaat het vooral om de schoonmaak klusjes die jij zelf niet kan uitvoeren, omdat hier echt een specialist voor nodig is. Heb je een tapijt liggen in het pand en zitten daar vlekken van vanalles en nog wat in en heb je geen idee hoe je het schoon moet maken? Daarvoor kun je Blinkt Facilities inschakelen. Onder specialistische reiniging valt ook diepte reinigiging, glasbewassing, hoogwerk, oplevering en nog desinfectie onder. 

Facilitair management 

Ben je opzoek naar iemand die ervaring heeft in het managen of begeleiden van een team voor een groot project en heb je momenteel geen potentiele werknemer hiervoor? Dan kun je Blinkt Facilities om hulp vragen.