Gerhoofwijk
Image default
Bedrijven

Een advocaat die u van begin tot eind bijstaat

Bent u op zoek naar een professionele advocaat letselschade in Zoetermeer? Mr. Thomas van Dijk heet u van harte welkom als nieuwe cliënt. Van Dijk is zeer ervaren en beschikt over een grote hoeveelheid specialistische kennis op het gebied van letselschade. Als jarenlang staat hij mensen succesvol bij in de rechtbank. Daarnaast profileert hij zich als woordvoerder. In zalen door het land en in de media. Hij publiceert over actuele onderwerpen en geeft lezingen voor grote en kleine groepen.

Onderwerpen waar deze letselschade advocaat bijzonder in thuis is, zijn onder meer:

· ambtenaren en lestelschade;

· actuele gedragscodes in het personenschaderecht;

· bedrijfsongevallen en verantwoordelijkheid van de werknemer.

Wat de kosten betreft, weet u bij mr. Thomas van Dijk precies waar u aan toe bent. U krijgt de definitieve tarieven van te voren zwart op wit.

Letselschade specialist Den Haag en omgeving

Thomas van Dijk is als LSA advocaat werkzaam in de regio Gouda, Den Haag en Zoetermeer. Hij kan u op korte termijn bijstaan. Zijn website heeft een interessant blog. U leest er recente, relevante artikelen. Onder meer over verjaring en letselschade, over de trage afwikkeling van letselschadezaken en over de nieuwe wet die het verbiedt om tijdens het fietsen een mobieltje in de hand te hebben. Ook over first party verzekeringen kan Van Dijk u alles vertellen. Deze advocaat werkt met 100% inzet en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels. Van Dijk is volledig toegewijd aan iedere cliënt wiens zaak hij op zich neemt. Hij vindt een persoonlijke klik erg belangrijk. Om van beide kanten te ervaren of die er is, kunt u een kennismakingsgesprek aanvragen. Voor deze informele bijeenkomst hoeft u niet te betalen. Er zijn ook geen consequenties aan verbonden. In gevallen waarbij de aansprakelijkheid definitief vaststaat, zullen de kosten in de meeste gevallen te verhalen zijn op de aansprakelijke partij. Voor letselschadeslachtoffers die financieel niet al te daadkrachtig zijn, is er de door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Mr. Thomas van Dijk zoekt voor u uit of u in aanmerking komt.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/