Gerhoofwijk
Image default
Internet marketing

9 stappen naar het eeuwige leven

marketing book

Veroudering is een multifactorieel proces waarbij fysieke, sensorische en mentale vermogens achteruitgaan. De menselijke genetische code is geprogrammeerd om een ​​optimale gezondheid te behouden gedurende slechts 20 jaar. Vanaf de leeftijd van 25 begint het destructieve verouderingsproces.

Natuurlijk is er geen wondermiddel om alles in één keer te veranderen, maar in kleine stapjes kun je aanzienlijke veranderingen in de gezondheid aanbrengen.

Hersenen

Verslaving wordt beschouwd als het grootste nadeel van de hersenen. Dopamine (de plezierneurotransmitter) komt bijvoorbeeld vrij als we iets bereiken, winnen, voor iemand zorgen, een relatie aangaan. Wanneer dopamine niet regelmatig wordt vrijgegeven, begint de zoektocht naar gemakkelijke manieren om eraan te komen: go*ken, drug*, alcohol.

“Momenteel wordt een nieuwe generatie medi*ijnen ontwikkeld die in staat zullen zijn om de biochemische processen van een verslaafde persoon terug te brengen naar een toestand die bijna” dosisafhankelijk “is.

Naast lichaamsbeweging kan voeding de gezondheid van de hersenen helpen verbeteren. Omdat de hersenen voor 60% uit vet bestaan, moet u gezonde vetten uit voedsel halen.

Slaap

Voldoende slaap is net zo belangrijk voor een persoon als voeding en lichaamsbeweging. Tijdens de slaap stijgt het niveau van leptine, een hormoon dat verantwoordelijk is voor het verminderen van de eetlust. Gebrek aan slaap kan leiden tot obesitas, verhoogde stress, hartaandoeningen en kanker.

Hart

Hartziekten zijn doodsoorzaak nummer 1 bij zowel mannen als vrouwen. De risicofactor manifesteert zich al bij mannen ouder dan 45 en vrouwen ouder dan 55.

Allereerst moet u een onderzoek ondergaan om een ​​idee te hebben van de toestand van uw cardiovasculaire systeem.

Arteriële druk

Met een verhoging van de bloeddruk neemt de ontsteking in de kransslagaders toe, de vorming van cholesterolplaques versnelt, wat het risico op een hartaanval verhoogt. De optimale bloeddruk is 120/80 mm Hg.

Hormonen

De basis van veroudering in het lichaam is een afname van het niveau van sommige hormonen en een toename van andere. Maar niet alleen leeftijd heeft invloed op het hormoonniveau, maar ook op de manier van leven: voeding, ziekte, stress.

De liefde bedrijven om langer te leven

Zoals de auteurs opmerken, “heeft se*suele activiteit een beschermend effect op de gezondheid van mannen.” Hoewel er geen studies zijn uitgevoerd naar de relatie tussen se*suele activiteit en sterfte bij vrouwen, hebben wetenschappers positieve effecten van orga*me op veel aspecten van de gezondheid van vrouwen gemeld.

Praten met uw arts

De auteurs raden aan om alle analyses op één plek te verzamelen. U kunt de gratis software van Microsoft, HealthVault, gebruiken om gezondheidsinformatie te verzamelen en op te slaan.

Een ander probleem is dat de gemiddelde afspraak met een arts 11 minuten duurt. Artsen onderzoeken een vluchtig onderzoek. Maar het is de moeite waard eraan te denken dat u het bent die in uw gezondheid geïnteresseerd bent! Wees nauwgezet, bereid u voor voordat u naar de dokter gaat en bespreek welke tests en tests u moet doen. De auteurs adviseren dat wanneer u naar de dokter gaat, u informatie over uw medische geschiedenis voorbereidt, zodat u veel tijd bespaart die u aan een grondiger onderzoek kunt besteden.

Ontspanning

In de moderne wereld veroorzaken veel dingen stress, en het is niet altijd mogelijk om stressvolle situaties te vermijden. Stress kan echter worden beheerst. Allereerst moet u het leven in balans brengen – regelmatig prioriteiten beoordelen, tijd vinden voor de belangrijkste gebieden – gezin, werk en zelfontplooiing. Gezond eten, lichaamsbeweging, massage en meditatie zijn ook goede stressverlichters.

Voeding

Talrijke onderzoeken bewijzen dat veel ziekten worden veroorzaakt door slechte voeding. Allereerst moet u voldoende schoon gefilterd water drinken – 30 ml voor elke kilo gewicht.

De auteurs raden af ​​om je aan enig dieet te houden, omdat je met een scherpe beperking van vetten of koolhydraten het lichaam belangrijke voedingsstoffen kunt onthouden. Daarom is het de moeite waard om een ​​verscheidenheid aan voedingsmiddelen te eten, met “goede” vetten, koolhydraten en eiwitten.

En nog belangrijker, meer activiteit. Train minstens één keer per week. Loop meer. En krijg elke dag nieuwe ideeën!

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketing

https://marketingbook.shop