Gerhoofwijk
Image default
Woning en Tuin

Woonwinkels Enschede

In de laatste jaren hebben we een grote verandering gezien bij de woonwinkels in Nederland. Vroeger zaten ze allemaal ver uit elkaar en kozen ze locaties uit kijkend naar concurrentie. Prijs van de locatie en beschikbare oppervlakte speelde natuurlijk een rol. Als je meubels Enschede gaat verkopen heb je immers veel ruimte nodig. Dit is nu echter wel veranderd en de woonwinkels werken vaker samen.

Over de jaren hebben de woonwinkels gezien dat hun concept niet werkte. Aan de andere hand het concept in Amerika werkte wel heel goed en verkochten de woonwinkels daar meer. Het verschil was dat in Amerika al de woonwinkels in een winkelcentrum zitten. In het winkelcentrum in Amerika zitten ook nog andere winkels dat de woonwinkels aanvullen. Zo hebben ze een verdieping vol met fastfood winkels en restaurants.

Het Amerikaanse concept werkt dan ook beter en daarom zijn woonwinkels samen gaan werken. Zo is er in Enschede nu ook een winkelcentrum voor woonwinkels waar je meubels Enschede kun kopen. Zo is winkelen naar meubels Enschede een leuk dagje uit want je kunt veel verschillende woonwinkels bezoeken. Als je even rust nodig hebt pak je een hapje bij ene van de restaurants.

Dit blijkt dan ook echt te werken en in steeds meer steden komen er dan ook woonwinkelcentrums bij.

Meubeldriveinn

Schippers-lifestyle

Elzingawonen