Gerhoofwijk
Image default
Auto’s en Motoren

Wat is dat? Auto chip scratcher

Dus je bent nieuw voor auto chipping, of zelfs als je een veteraan bent, is er nog steeds iets te leren. Er zijn verschillende soorten chips, maar ze hebben allemaal hetzelfde principe en dat is om je wielen af te halen. Maar er is veel meer aan auto chipping dan alleen een manier om je wielen te chippen, het is een heel nieuw gebied van kennis dat veel geduld en toewijding vereist om te beheersen. Laat me een klein beetje met je delen over de geschiedenis van deze sport voordat je in wat er daadwerkelijk betrokken is.

 

In zijn vroege dagen (voordat allerlei moderne technologie beschikbaar waren), werd autochippen gedaan om te doen met brute kracht. Mensen zouden aan de wielen chippen tot het punt waar de rand volledig is vernietigd. Tegenwoordig zijn de tools die voor deze sport worden gebruikt heel verschillend, maar het principe van het verlaten van wielen is hetzelfde.

 

De eerste gereedschappen voor auto chippen wielvlekken waren zeer ruw, waarschijnlijk niet eens dicht bij wat vandaag wordt gebruikt, maar ze werkten redelijk goed. Als je de juiste tool had, een eenvoudige beitel, was het niet te moeilijk om een wiel te chippen. Je zou waarschijnlijk ook een hamer kunnen gebruiken, maar je hebt echt een beitel nodig als je van plan bent om iets zwaar te bewegen. Tegenwoordig zijn dingen drastisch veranderd, maar dit is waar chipping nog steeds kan worden bereikt met behulp van de ouderwetse gereedschappen, en ze werken nog steeds behoorlijk goed.

 

Voordat je begint, moet je een soort oppervlak hebben om aan te werken.

Dit kan grind of een andere losse grond zijn. Ik gebruik meestal graag een oude houten vloer, maar de steen is een andere optie. Zorg ervoor dat je iets hebt waar je op kunt staan. Als je niet, is het misschien moeilijker om later te verhuizen.

 

Voordat je weggaat, neem dan een beetje tijd om na te denken over je techniek. De meeste mensen gooien daar gewoon afgestoken stenen en hopen dat ze weg zullen vliegen. Dat gaat niet gebeuren! Wat je hoeft te doen, is weg van het wiel, en maak je geen zorgen over de rest. Je zou moeten streven naar een goede halve centimeter of zo vanaf de rand van het wiel, tik dan gewoon op het stuur met de afgebroken steen om de chips te laten beginnen. Daarna houdt u de steen gewoon over het stuur vast en bewegen hem een beetje om het chipping te laten beginnen.

 

Er zijn veel meer technieken die je kunt uitproberen als je beter wordt, en het helpt om een paar verschillende soorten technieken onder je riem te krijgen, zodat je vers kunt beginnen met je volgende project. Wat is dat? Yep, dat is een autocal-website. Als u uw auto-chippingtechnieken op het web wilt krijgen, gaat u hierheen. Zijn geweldige informatie die u zal helpen.


Klik hier voor meer informatie https://www.chipperformance.nl/