Gerhoofwijk
Image default
Vervoer en transport

Wat doet Faster Verhuizingen voor u

Wat doet verhuisbedrijf Faster Verhuizingen voor u

Een verhuizing is vaak een pittig karwei. Er komt niet alleen een hoop fysiek werk bij kijken, maar ook een hoop administratief werk. Dat is niet alleen het geval bij een persoonlijke verhuizing, maar ook bij een bedrijfsverhuizing. Er is niet altijd voldoende hulp in de vorm van familie en vrienden en daarom is het belangrijk voor u om naar andere alternatieven te kijken wanneer u gaat verhuizen. Een alternatief is om de verhuizing te laten uitvoeren door ons verhuisbedrijf Faster Verhuizingen. In deze tekst gaan we kijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Wat kan Faster Verhuizingen voor u betekenen?

Een verhuisbedrijf zoals de onze is een bedrijf wat u uiteraard helpt bij verhuizingen. Dat begint natuurlijk bij de meest simpele taken die hierbij horen zoals het inpakken van de spullen. Ondanks dat het simpel werk is, is het vaak toch een hele hoop werk en daarom ontzettend handig wanneer u dit door een externe partij kan laten uitvoeren. Bij het inpakken kan het ook zijn dat meubels bijvoorbeeld eerst gedemonteerd moeten worden. Ook dit kunnen wij voor u doen zodat de spullen gemakkelijk verhuisd kunnen worden. Wij zorgen voor de verhuisdozen waar alles gemakkelijk in ingepakt kan worden. De verhuizing zelf wordt uiteraard ook door ons uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat alle spullen in de verhuiswagen terecht komen en dat deze wagen inclusief alle spullen op de nieuwe locatie terecht komt. Of dit nou een huis of bedrijfspand is dat maakt helemaal niets uit. Op de nieuwe locatie zorgen wij ervoor dat alle spullen uitgepakt worden en eventueel gemonteerd worden zover als dat dat nodig is.

Wat doen wij nog meer voor u?

Een voordeel aan een verhuisbedrijf is natuurlijk dat wij over een hoop materialen beschikken die een verhuizing nog veel makkelijker maken. Denk aan verhuiswagens en verhuisliften wanneer er spullen naar hogere verdiepingen verhuisd moeten worden. Ook wanneer u een bedrijf wil verhuizen hebben wij nog een paar handige extra services voor u. Wat dacht u van een doorzendservice? Het zal namelijk vast en zeker gebeuren dat er nog post op het oude adres terecht komt, maar door onze doorzendservice zorgen wij er alsnog voor dat de post netjes naar u doorgestuurd wordt zodat u deze niet mist. Daarnaast zeggen wij de vaste maandelijkse contracten voor u op. Denkt u hierbij aan de water en elektriciteit abonnementen welke lopen op het adres.

Tot slot

Mocht u dus binnenkort een verhuizing in uw agenda hebben staan, heeft u hierbij hulp nodig? Mocht u meer informatie willen hebben of een verhuizing door ons willen laten uitvoeren? Neemt u gauw contact met ons op, wij kijken wat wij voor u kunnen doen.

https://www.fasterverhuizingen.nl/