Gerhoofwijk
Image default
Bedrijven

Wandverwarming

Hoogwaardige wandverwarming van RIHO Climate Systems

Op zoek naar een innovatief, milieuvriendelijk en duurzaam verwarmingssysteem? Kies dan voor wandverwarming! RIHO Climate Systems kan voor u een wandverwarming systeem op maat ontwerpen. Deze wordt vervolgens door ons in eigen beheer geproduceerd en kan ook geïnstalleerd worden. Wij zijn een bedrijf dat alle diensten zelf in huis heeft. Onze wandverwarming wordt veelal geleverd aan installateurs, aannemers en andere soorten professionals. Vloerverwarming nodig? Bij RIHO Climate Systems bent u dus aan het juiste adres! Breng eens een bezoekje aan onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor wandverwarming?

Als u wandverwarming laat aanleggen worden er buizen in uw muren geplaatst. Daar stroomt warm water door. Eigenlijk werkt wandverwarming dus op een vergelijkbare manier als een radiator. Doordat het water gelijkmatig verdeeld wordt kan de hele muur verwarmd worden. Dit zorgt voor stralingswarmte, een prettige manier om een aangename gevoelstemperatuur te creëren. Wandverwarming heeft als ander voordeel dat het ook een hoop ruimte bespaart, aangezien er geen verwarmingselementen in een kamer zelf geplaatst hoeven te worden. Verder werkt het energiebesparend en zorgt het voor een schonere lucht. Dat laatste is voordelig voor mensen met allergieën.

Over RIHO Climate Systems

RIHO Climate Systems werd in 1984 opgericht door Henk Riethorst. Waar het bedrijf begon met de ontwikkeling van verdelers voor vloerverwarming, zorgde snelle groei er voor dat de dienstverlening verder uitgebreid kon worden. Na verloop van tijd kon ook wandverwarming aangeboden worden. Inmiddels is het bedrijf een grote speler op het gebied van klimaatsystemen. Deze worden in eigen beheer ontworpen en ontwikkeld, geproduceerd, geleverd en geïnstalleerd. Het betreffen hoogwaardige, duurzame systemen gemaakt van kwalitatieve materialen.

Verder informeren? Neem contact op!

Als u graag meer wilt weten over onze wandverwarming of opritverwarming kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0575 55 59 99 of de website te bezoeken!

 

https://www.rihoclimatesystems.nl/