Gerhoofwijk
Image default
Woningen

Vensters kopen

 

Air-Box klep
Het bedrijf “Air-Box” produceert luchttoevoerapparaten – klimaat- en ventilatiekleppen. Deze producten zijn eenvoudig te installeren en zijn een betaalbaar middel om de luchtuitwisseling te herstellen. Het belangrijkste is dat ze voorkomen dat de luchtkwaliteit daalt en de luchtvochtigheid binnenshuis stijgt. Condensatie en schimmel worden niet gevormd en de menselijke gezondheid blijft behouden. Ademende ramen tillen comfort naar een hoger niveau.

“Air-Box” KLIMAATKLEP ALS GESCHENK!
Wilt u dat wij u een Air-Box ventiel voorstellen? Graag gedaan! Bij het gebruiksklare beglazing van een appartement, als een geschenk, klimaatventielen “Air-Box” voor elk raam! Natuurlijke vernieuwing van de lucht in de kamer (zonder stroomvoorziening en uw bediening), tijdige verlaging van de luchtvochtigheid en het wegwerken van condens op de ramen zal u voorzien van een klimaatklep “Air-Box”! Print de coupon voor de gift van de “Air-Box” -klep en toon de bon aan onze meter bij het sluiten van het contract!

Klimaatklep “Air-Box”
Doel van de Air-Box klimaatklep: herstelt de luchtuitwisseling die wordt verstoord door de uitstekende dichtheid van PVC-ramen (vooral wanneer ze gesloten zijn), reguleert de luchtvochtigheid, vermindert de kans op condensatie en handhaaft een gezond microklimaat, werkt automatisch als het raam gesloten is.

Voordelen van de klimaatklep “Air-Box”: houdt de warmte- en geluidsisolatie van het raam ongewijzigd en zorgt voor een vlotte regeling van de luchtstroom. De klep is eenvoudig en gemakkelijk te installeren, zowel in nieuwe als reeds geïnstalleerde ramen. Bovendien blijft het uiterlijk van het raam ongewijzigd. Met de klimaatklep kunt u de lucht in de kamer binnen 6-8 uur volledig vernieuwen zonder de vereisten voor thermische bescherming te schenden en het verlies van thermische energie te elimineren!

Zelfventilatie: natuurlijke luchtuitwisseling is ontworpen om het probleem van PVC-ramen met een hoge dichtheid op te lossen. Moderne kunststof ramen zijn zeer luchtdicht. Enerzijds is dit goed – tocht verdwijnt en het huis wordt warm gehouden! Aan de andere kant stijgt de luchtvochtigheid binnenshuis en neemt de luchtkwaliteit af. Het klimaatventiel “Air-Box” zorgt voor een zachte vernieuwing van de lucht in de kamer. Ventilatie is immers direct gerelateerd aan de hygiënische en hygiënische toestand van de ruimte als geheel. De klimaatklep “Air-Box” zorgt alleen voor toevoer en afvoer van ventilatie bij een stabiele ventilatie van de ruimte. De genormaliseerde luchtdoorlatendheid van het PVC-raam uitgerust met de “Air-Box” klimaatklep is beperkt om te voorkomen dat de kamertemperatuur onder de norm daalt in het koude seizoen en mag niet meer bedragen dan 5,0 kg / m2 M.

Voordelen van de Air-Box klimaatklep:
Voorkomt tochtvorming in tegenstelling tot conventionele spleetventilatie;
Spleetventilatie moet worden geregeld en de toevoerventilatieklep werkt automatisch en continu;
Wanneer u de klep op het raam installeert, hoeft u de ventilatie niet van uw kant te regelen;
De klep laat geen plotselinge temperatuurveranderingen in de kamer toe;
De klep beperkt de mogelijkheid om het raam te breken;
Vermindert slijtage van beweegbare raamonderdelen.
Technische kenmerken van de klimaatklep “Air-box”:
open luchtdoorlaatbaarheid – 4,8 kubieke meter / uur (bij een statische druk van 10 Pa);
vergrendeling van de 1e luchtklep bij een windkracht van 6 m / s (23 Pa);
vergrendeling van de 2e luchtklep bij een windkracht van 8 m / s (30 Pa).
WERKINGSPRINCIPE VAN DE “Air-BOX” -KLEP:
Verse lucht van de straat komt het kanaal tussen het frame en de vleugel binnen op de plaatsen waar fragmenten van standaardafdichtingen worden vervangen door speciale (A in figuur 1);
Terwijl het het kanaal passeert, wordt de lucht verwarmd door warmte-uitwisseling met het raam, wat niet leidt tot ijsvorming van het apparaat in het koude seizoen;
Vervolgens komt via het klepsysteem dat in het bovenste deel van het frame is geïnstalleerd (B in Fig. 1), naast de raamvleugel, lucht de kamer binnen (Fig. 2);
De regeling van de luchtstroom door het systeem gebeurt met beweegbare luchtkleppen. Naarmate de wind intenser wordt, sluiten de dempers, waardoor de luchtstroom in de kamer wordt verminderd, of volledig gesloten, waardoor de luchtstroom wordt gestopt, waardoor de mogelijkheid van tocht wordt geëlimineerd (Fig. 3);
Door een verschillende kalibratie wordt elk van de dempers geactiveerd bij een bepaalde luchtstroom, wat zorgt voor een soepele luchtstroomregeling.

Vensters kopen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0178-voordeuren-pvc-prijzen.html