Gerhoofwijk
Image default
Gezondheid

Acupuncturist in Nijmegen voor naaldtechnieken

Bent u op zoek naar een uitstekende acupuncturist in Nijmegen? Er zijn heel veel aandoeningen die de acupuncturist in Nijmegen kan behandelen. Deze behandelingsmethode heeft als uitgangspunt dat het lichaam en geest als één geheel worden beschouwd, en dat lichamelijke, emotionele en geestelijke ontwikkelingen elkaar beïnvloeden. Dit is dan ook de reden dat de acupuncturist in Nijmegen uiteenlopende klachten met deze behandelingsmethode kan behandelen. Onze acupunctuur behandelingen worden onder andere toegepast bij pijnklachten; zowel acute als chronische, sportletsels, krampen, astma, prikkelhoest, depressie, nerveuze hartkloppingen, slapeloosheid, hyperventilatie, maag- en darmproblemen, onregelmatige menstruatie, menopauzale klachten en duizeligheid. Acupunctuur kan ook dienen als een hulpmiddel om een dieet beter te kunnen volgen.

Acupuncturist in Nijmegen helpt u bij diverse klachten

De behandelingen vinden door middel van naaldtechnieken plaats. Tijdens de behandeling gaat de acupuncturist in Nijmegen naalden op de zogenaamde acupunctuurpunten in uw lichaam steken. De naalden worden aangebracht op de zogenaamde energielijnen in het lichaam. Het is een methode om de energiestroom in het lichaam te stimuleren, waardoor de verstoppingen en blokkades in het lichaam worden verwijderd. Hierdoor wordt het lichaam ‘aangemoedigd’ zich op natuurlijke wijze te herstellen en beter te functioneren. Bij de acupuncturist in Nijmegen hoeft u zich geen zorgen te maken over de pijn van de naalden; u voelt vrijwel niks.

Kom langs bij de acupuncturist in Nijmegen

Ons praktijk is gevestigd in Nijmegen. Heeft u klachten? Dan kunt u langskomen bij de acupuncturist in Nijmegen, zodat wij een correcte diagnose kunnen vaststellen. Indien blijkt dat uw klachten door middel van acupunctuur behandeld kunnen worden, zullen we de juiste behandeling kiezen. Het aantal behandelingen dat u nodig zal hebben, hangt helemaal van uw klachten en situatie af. De acupuncturist in Nijmegen richt zich niet alleen op uw klachten, maar helpt u ook bij met een gezonde leefstijl. Indien u vragen heeft over onze behandelingen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.