Gerhoofwijk
Image default
Internet

Geboorte- en trouwkaarten naar jouw wens!

Bijzondere geboortekaarten en trouwkaarten

Geboortes en bruiloften zijn altijd bijzonder. Soms extra bijzonder, bijvoorbeeld bij de geboorte van een tweeling of als de jeugdliefdes elkaar het Ja woord geven. Maar wat de reden ook is, het sturen van een mooi kaartjes behoort toch wel tot een must. En dan wil je natuurlijk iets sturen wat eigen is, wat past bij jou/jullie en misschien zelfs iets heel unieks.

Bij Kaartcollectie.nl hebben we het ons werk gemaakt om altijd een collectie in huis te hebben die anders is dan de traditionele ontwerpjes. We speuren de mooiste collecties af bij onze leveranciers Belarto en Buromac, maar kijken daarnaast ook naar mogelijkheden om een eigen unieke collectie aan te bieden. Omdat wij een eigen drukkerij bezitten ( en dus ook de machines zelf ) kunnen we unieke drukwerktechnieken toepassen. Denk bijvoorbeeld aan reliëfdrukwerk of het chique preegdrukwerk. De laatstgenoemde wordt vaak toegepast voor geboortes en huwelijken. Wat nu vooral erg trendy is, zijn de Bohemian wedding trouwkaarten collectie.

Hip: houten elementjes op je geboortekaart

Houten elementjes, een prachtige verrijking voor op je geboortekaartje. Zo verras je vrienden en familie met een uniek eigen gemaakt kaartje. Houten elementjes maken het kaartje helemaal af. Er zijn verschillende houten motiefjes verkrijgbaar bijv. vliegtuigje, ster, hartje of een trein. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan hier onze geboortekaartjes met hout motief!

Uitgebreide collectie geboortekaarten en huwelijkskaarten van Buromac

Kaartcollectie.nl heeft een uitgebreide collectie geboortekaarten en huwelijkskaarten van Buromac. Met de veel verschillende soorten stijlen kaarten is er voor iedereen wat wils. Belarto heeft een grote collectie kant en klare kaarten. Als jullie de tekst aanleveren zorgen wij dat de kaart helemaal naar wens wordt.

Bij Buromac ben je aan het juiste adres voor het grootste assortiment huwelijkskaarten. Of je nu houdt van origineel en hip, trendy zwart wit of juist van een luxueuze trouwkaart van felgekleurd papier: bij Buromac vind je gegarandeerd de perfecte trouwkaarten. Bij Kaartcollectie.nl kunnen jullie terecht voor de trouwkaarten van Buromac. Bij ons kunnen jullie een modelkaart aanvragen en de kaarte even in het echt zien en voelen. Wij beantwoorden graag jullie vragen en adviseren jullie over de drukproef, de tekst en kleur en het lettertype.

Nieuw binnen de kerstkaarten voor 2019/2020

Natuurlijk zijn we er als de kippen bij met de nieuwste collecties kerstkaarten voor de feestdagen 2019 en nieuwjaarswensen voor 2020. Ook deze nieuwe collectie kerstkaarten is groot, gevarieerd en wordt wekelijks aangevuld. Selecteer een stijl, kleur of je branche om de perfecte kaart makkelijk te vinden. Wanneer de kaart je aanspreekt, maar de tekst net niet passend is, kunnen we deze voor deze voor je wijzigen. Ook de bedrijfslogo wordt subtiel geïntegreerd op iedere kaart. Je kaart wordt persoonlijk en dat zal een glimlach bezorgen bij iedere ontvanger.

https://www.kaartcollectie.nl/