Gerhoofwijk
Image default
Bedrijven

De perfecte keukenstijlen van 2018

Als keukenspecialist presenteren wij verschillende keukenstijlen. Als geen ander weten wij dat smaken verschillen. De één heeft een voorkeur voor strak design, een ander houdt het liever bij klassiek. Om het voor u iets overzichtelijker te maken hebben wij onze keukens in vier categorieën ingedeeld.

Om erachter te komen welke keukenstijl bij u past kunt u lezen waar deze verschillende stijlen voor staan. Natuurlijk kunt u ook gewoon onze showroom bezoeken om uw voorkeur duidelijk te maken. Ons team trekt graag alle tijd voor u uit om tot de juiste keuze te komen, waarbij wij alle mogelijkheden bespreekbaar maken.

Ruime keus uit het assortiment

Zo zult u merken dat het ene keukenmerk sterker vertegenwoordigd is met een modern design, terwijl andere keukenmerken juist meer op klassiek zijn georiënteerd. Hoe dan ook heeft u een ruime keus en komen alle keukenstijlen aan bod.

Keuken naar uw wens

Het kopen van een keuken moet een feestje zijn, van keukenontwerp tot keukenrenovatie. Bij nieuwe keukens draait het niet alleen om de prijs of de korting. Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundig advies, persoonlijke aandacht, kwaliteit, vakmanschap en een goed doordacht keukenontwerp. Kortom, een keuken volledig naar uw wens! Ons verzorgingsgebied loopt van Brabant (Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur), Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht tot België.

https://www.schuurbiers.nl