Gerhoofwijk
Image default
Gezondheid

De diëtist in Leiden helpt je met een goede levensstijl

Bij de diëtist in Leiden ben je aan het juiste adres wanneer je ook een keer afscheid wil gaan nemen van de overtollige kilo’s die maar aan je lichaam blijven plakken en niet willen verdwijnen. Het heeft heel vaak te maken met de voeding die je tot je neemt, maar wanneer je zelf geen idee hebt wat je moet veranderen of het lukt je niet om het vol te ouden kan je terecht bij de diëtist in Leiden. Zij zal je helpen met et behalen van je doelen. Ze heeft al veel mensen geholpen met het bereiken van een aantal doelen en hier kan jij ook aan het rijtje worden toegevoegd. Je hebt zelf natuurlijk ook  motivatie nodig en jij bent uiteindelijk de persoon die dit moet gaan doen, maar de diëtist in Leiden gelooft dat dit met de juiste begeleiding zeker moet gaan lukken. 

Gezond leven

Je wilt een gezondere manier van leven en je hebt maar geen motivatie om hier aan te gaan beginnen. Als je eenmaal bezig bent is het niet meer zo moeilijk, maar de diëtist in Leiden snapt maar al te goed dat de drempel nogal hoog kan zijn en dat de eerste stap het zwaarste is. Daarom zal de diëtist in Leiden je helpen met het zetten van deze stap en zal ze je nog verder begeleiden tijdens het gehele traject waar jij bezig bent met het bereiken van de vooraf gestelde doelen. 

Inzicht

Je hebt inzicht nodig in datgeen waar jij  mee bezig bent. Eet je veel ongezonde dingen en eet je op onregelmatige tijdstippen? Dat kan allemaal zorgen voor een ongezond gewicht en een lichaam waar je niet tevreden mee bent. Je moet bijvoorbeeld niet meer heel laat in de avond eten en niet vlak voordat je gaat slapen. Je lichaam heeft dan geen tijd meer om het te verteren. Daarom wordt het ook afgeraden om bijvoorbeeld nog te veel eiwitten te eten voor je gaat slapen. Dit heeft een bijzonder lang verwerkingsproces volgens de diëtist in Leiden.