Gerhoofwijk
Image default
Gezondheid

Acupunctuur in Amersfoort voor een prikkie

Bent u op zoek naar goede Acupunctuur in Amersfoort? Dan kunt u gerust een afspraak maken bij ons want wij zijn de nummer 1 specialist in regio Amersfoort. In deze dagen kunt u door de dagelijkse druk van de maatschappij, last krijgen van bepaalde kwaaltjes en klachten. Uw gezondheid kan door vermoeidheid, stress of kwalijke gewoontes snel achteruit gaan. Slaapt u niet goed, maakt u zich zorgen, bent u zwaarmoedig, heeft u last van uw spijsvertering of gewrichten? Dit zijn enkele klachten die wij kunnen verhelpen met de oude Chinese geneeskunde genaamd Acupunctuur in Amersfoort. U kunt het niet zo gek niet bedenken of er is wel iets wat  we voor u kunnen betekenen.

Al uw klachten

Acupunctuur in Amersfoort kan ingezet worden voor een groot aantal klachten in van uw lichaam maar ook geest. Of u nu last heeft van een loopneus, terugkerende spierpijn, hoofdpijn, een verstoord slaapritme, een kort lontje, hoge bloeddruk, stijve gewrichten, vermoeidheid of een allergie? In de acupunctuur Amersfoort kunnen wij u daarmee helpen. Acupunctuur wordt in Azië al een tijd lang gebruikt om zowel serieuze als simpelweg vervelende klachten tegen te gaan op een niet ingrijpende wijze. U kunt in vele gevallen uw midelen weg doen als de behandeling goed bij u aanslaat.

Energie in uw lichaam

De Chinese geneeskunde werkt met het concept van Qi, Qi is een universele energie die door de cosmos vloeit maar voor ons het meest voelbaar is in ons lichaam. Qi moet, volgens de Chinese geneeskunde altijd vloeien. Stagnatie en blokkade zijn zo een beetje de vijanden in dit narratief. Qi heeft invloed op, en visa versa op al uw lichaamsfuncties. Uw bloeddruk, uw zenuwstelsel, uw organen, het zuurstof in uw lichaam en noem maar op, lopen allemaal synchroon met de stroming van de energie genaamd Qi. Deze energiestroom loopt via bepaalde punten door uw fysieke  vorm.