Gerhoofwijk
Image default
Toerisme

Culinair het nieuwe jaar in aan de kust

restaurant rimini blankenberge

Als je al naar het strand bent geweest om oudejaarsavond te vieren, waarom kook je dan zelfs je eigen eten? U bent tenslotte op vakantie! Dus waarom vier je het nieuwe jaar niet aan de kust: geniet van een goede maaltijd en woon dan tot in de vroege uurtjes een stevig feest bij.

NYE Deluxe in Oostende

Dit jaar is er in de stad Kursaal van Oostende in Oostende weer een groot feest op oudejaarsavond: NYE Deluxe is een vreugdevolle avond, begeleid door Sven Ornelis, Laston & Geo, Bobalicious en nog meer bekende dj’s Muziek! Maar eerst is het tijd voor een 4 of 5 gangen diner bij Kurso Bistro en Oostende ’s avonds.

Calypso New Year’s Eve Dinner & Dance in Knokke

Diner- en dansversie van het oudejaarsfeest in Calypso, Knock! Allereerst geniet je van een 5-gangenmenu met onbeperkt drankjes tot 01:00 uur. Het muziekmenu is niet meer nodig: klassieke dansen, popsongs en popmuziek uit de jaren 80 zorgen ervoor dat je altijd op de dansvloer wilt blijven. Let op: plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Oudejaarsreveillon op de Pier in Blankenberge

Vier het nieuwe jaar op de iconische pier van Blankenberge, je hoeft het niet elk jaar te doen! Voordat de voeten de grond verlaten, is er een uitgebreid diner in het restaurant op de pier. Na het eten is het tijd om zijn benen te schudden op het dansfeest. Ook ontvang je voor middernacht een glas champagne om het nieuwe jaar in te luiden. Er is ook een pendeldienst vanaf de parkeerplaats van de golfbreker naar de ingang van het Belgische dok. Zo stap je veilig in de auto.

Sylverster Night  – Dinner & Dance in Knokke

Nachtclub Lipps in Knokke zal je verrassen op oudejaarsavond, inclusief een heerlijk oudejaarsavondmenu en geweldige dansfeesten! Bubbels, surf & turf en dessertbuffetten staan ​​al op de kaart, maar ook dansend kan je hier genieten van heerlijke hapjes.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html