Gerhoofwijk
Image default
Dienstverlening

Zorgverzekering die bij je past

Vind jij het belangrijk om een vrije zorgkeuze te hebben en zelf je behandelaar te kunnen kiezen? Dan heb je een zorgverzekering nodig met een restitutiepolis. Hiermee kun je namelijk helemaal zelf kiezen naar welke zorgverlener je gaat. Of de zorgverzekeraar nu wel- of geen contract heeft afgesloten met de zorgverlener, je krijgt de zorg gewoon vergoed. Bij een zorgverzekering met naturapolis is dit niet het geval. Je bent dan afhankelijk van de zorgaanbieders waarmee jouw zorgverzekeraar afspraken heeft gemaakt. Bij ZorgDirect vinden we een vrije zorgkeuze erg belangrijk en daarom is onze basisverzekering een restitutiepolis.

ZorgDirect verzekering

Naast een restitutiepolis heeft ZorgDirect nog een aantal andere voordelen. Zo bieden we een ruime keuze in aanvullende verzekeringen, waardoor je jouw zorgverzekering aan kunt laten sluiten op de zorg die jij nodig hebt. Daarbij heb je altijd inzicht in je zorgkosten en kun je zelf aanpassingen maken op je ‘Mijn ZorgDirect’ account. Hier heb je ook de mogelijkheid om eenvoudig en snel declaraties in te dienen. Tevens kun je bij ZorgDirect gebruik maken van een collectiviteitskorting als je bij een organisatie werkt waarmee wij afspraken hebben gemaakt. Wil je weten of je hier recht op hebt? Wij zoeken dit graag voor je uit!

Onze tandartsverzekeringen

Als je regelmatig bij de tandarts komt, dan is het wel prettig om hiervoor verzekerd te zijn. Tot je 18de kun je nog rekenen op een vergoeding vanuit de basisverzekering, maar hierna veelal niet meer. Dan kun je ervoor kiezen om naast je zorgverzekering een losse tandartsverzekering af te sluiten. Hiermee heb je recht op vergoeding van tandheelkundige kosten. Je hebt bij ZorgDirect de keuze uit drie verschillende tandartsverzekeringen. Afhankelijk van je keuze, krijg je een bepaald bedrag per jaar vergoed. Als blijkt dat je toch een te lage dekking hebt, dan kun je de tandartsverzekering zelfs gedurende het verzekeringsjaar ophogen! Op onze website vind je meer informatie over alle voordelen!

https://www.zorgdirect.nl