Gerhoofwijk
Image default
Management

Sports management degrees

Een bachelor’s degree in sport management biedt studenten met leiderschap, business, operations, en analytische opleiding – set binnen een sport-industrie context. Studenten ontwikkelen traditionele managementvaardigheden en leren deze toe te passen op professionele en amateursport-instellingen.

 

De carrièrevooruitzichten in sportmanagement zullen de komende jaren naar verwachting positief zijn. Het Bureau of Labor Statistics (BLS) projecteert de toevoeging van meer dan 1 miljoen gecombineerde sport en entertainment en management beroepen tussen 2020 en 2030. Werknemers in beide sectoren hebben ook hogere mediane jaarlonen, in vergelijking met alle beroepen.

 

Net als de meeste undergraduate business programma’s, de typische online bachelor’s degree in sport management kost studenten vier jaar voltijds studie te voltooien. In deze gids, we nader ingaan op de sport management veld en wijzen op de verschillende educatieve en professionele opties beschikbaar voor studenten.

 

Moet ik een Bachelor’s in Sports Management?

De BLS projecten 22% groei voor sport en entertainment carrière en 9% groei voor management beroepen tussen 2020 en 2030, zowel van deze groeipercentages zijn sneller dan de gemiddelde verwachte groei voor alle beroepen (8%). Naarmate de populariteit van sport en de complexiteit van management toenemen, zouden professionals die zich specialiseren op het snijvlak van deze gebieden hiervan moeten profiteren.

 

Studenten die geïnteresseerd zijn in het ontvangen van sport management opleiding kan een verscheidenheid aan opties, zoals on-campus en online programma’s, versnelde en part-time schema’s, en specialisaties die de focus van het curriculum kan veranderen vinden. Leerlingen kunnen bijvoorbeeld een algemeen managementpad volgen of een concentratie kiezen die hen helpt een carrière na te streven in een van de vele verwante disciplines van het veld, waaronder marketing of analytics.

 

Afhankelijk van hun keuzes in het programma, kunnen sportmanagement afgestudeerden genieten van professionele flexibiliteit ook. Hun kennis van managementpraktijken geeft hen toegang tot veel verschillende administratieve, analytische en leidinggevende posities. Afgestudeerden hebben ook de mogelijkheid om postdoctorale certificeringen na te streven om zich te onderscheiden van de concurrentie of in aanmerking te komen voor nichefuncties.

 

Hoewel dit vakgebied naar verwachting de komende jaren zal groeien, streven veel studenten naar een baan in de professionele sport, dus posities kunnen behoorlijk concurrerend zijn. Om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, kunnen pas afgestudeerden ook een loopbaan in de gemeenschaps- of amateursport of in aan sport verwante sectoren overwegen.

 

Wat zal ik leren in een Sports Management Bachelor’s Program?

Het type van de opleiding die in een bachelor’s in sport management programma hangt grotendeels af van de school en de student individuele keuzes. Toch zijn veel programma’s zijn voorzien van een aantal vergelijkbare cursussen, die onderwerpen als business fundamentals, management principes, en sport organisatie. Sport-specifieke cursussen gaan vaak over sportbeleid, bestuur, en recht.

 

Naast algemene zakelijke competenties, zoals communicatie, leiderschap en probleemoplossende vaardigheden, kunnen sportmanagementstudenten vaardigheden ontwikkelen met betrekking tot evenementenbeheer en prestatie-evaluatie. Aankomende studenten kunnen de mogelijkheid hebben om een BA of BS graad te verdienen, wat een impact kan hebben op de focus van het programma.

 

BA-programma’s, bijvoorbeeld, kunnen een meer interdisciplinaire benadering van het management theorie, terwijl BS trajecten vaak verdiepen in meer praktische en analytische benaderingen. De afdeling die het programma aanbiedt kan ook van invloed zijn op het curriculum. Bijvoorbeeld, sommige scholen lopen sport management programma’s via hun business afdelingen, terwijl anderen hebben kinesiologie afdelingen lopen ze.

 

Concentraties

Organisatiemanagement: In deze concentratie leren studenten hoe managers organisatorische dynamiek controleren en in evenwicht houden. Ze kijken naar verschillende methoden voor het overzien en verbeteren van operaties en hoe te leiden in positieve en innovatieve manieren.

Sport Project Management: Deze concentratie richt zich op de verschillende soorten projecten in sportmanagement en de strategieën om doelen effectief te benaderen en te voltooien. De opleiding kan de nadruk leggen op financiële, leiderschaps- en organisatorische vaardigheden, samen met evenementenbeheer en marketingtaken.

Sport Media: Studenten in deze concentratie verkennen de werelden van sportjournalistiek en communicatie. Ze kunnen ook kijken naar verschillende subvelden, waaronder rapportage, promoties, public relations, en sport commentaar.

Sportmarketing: In deze concentratie ontwikkelen studenten een begrip van hoe marketing werkt in de sport, leren over de verschillende instrumenten en strategieën die beschikbaar zijn voor professionals. Het cursuswerk kan evenementenmarketing, reclame, promotiemateriaal, en sociale media en analyses verkennen.

Intercollegiale Atletiek: Deze concentratie richt zich op de wereld van intercollegiale atletiek. Studenten leren hoe college sport worden bestuurd, de wetten en het beleid betrokken, en de naleving van regelgeving geplaatst op scholen en atleten.

 

 


 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/