Gerhoofwijk
Image default
Aanbiedingen

Snelheidsvallen Opsporen

Wow! Volgens de bevolkingsklok van het U.S. Census Bureau zijn er meer dan 320.000.000 mensen in de Verenigde Staten. Dat is waarschijnlijk niet verrassend voor de meeste mensen, maar wat wel verrassend is (en zorgwekkend zou moeten zijn) is dat wanneer je geboorten, sterfgevallen en migratie uit andere landen meerekent, we er elke 14 seconden een persoon bij krijgen. Nu, begrijp me niet verkeerd. Ik haal geen voldoening uit de gedachte dat er mensen sterven en ik ben er ook geen voorstander van dat immigratie wordt beperkt. Het zijn gewoon veel mensen en de meerderheid daarvan, ruwweg 75 procent, zijn mensen in de rijzende leeftijd. In feite krijgen meer dan 41.000.000 mensen elk jaar een snelheidsboete in de Verenigde Staten. Dat is ongeveer 17 procent van de rijdende bevolking.

Dit Is Niet Alleen Een Heleboel Snelheidsovertredingen Tickets

Dit is niet alleen een heleboel snelheidsovertredingen tickets die je niet hoeft te krijgen wanneer je slipcursus rotterdam doet, maar het is ook gelijk aan een enorme hoeveelheid inkomsten voor de staten en gemeenten die deze snelheidsovertredingen tickets. Zelfs als u de conservatieve schatting van $ 152 boete voor de gemiddelde snelheidsovertreding ticket, de hoeveelheid geld die zij verhogen is duizelingwekkend – meer dan $ 6,2 miljard per jaar in de staat Florida alleen. Ja, u leest dat goed, zes miljard! Dit cijfer omvat niet bijkomende kosten voor bestuurders die kunnen voortvloeien uit een snelheidsovertreding ticket, zoals defensief rijden school, de stijging van de verzekeringspremies, of een goede verkeer advocaat. Bovendien, dit nummer heeft alleen betrekking op het bedrag van de snelheidsovertredingen tickets uitgegeven en de inkomsten die zij genereren. Het raakt niet eens op de talloze andere verkeersovertredingen die jaarlijks worden afgegeven en de kosten voor bestuurders.

Nu, voordat je denkt dat je niet hoeft te de kosten van een verkeer advocaat te maken, in gedachten houden dat op de lange termijn, een goede verkeer ticket advocaat kan bespaart u een hoop tijd en geld. U kunt ervoor kiezen om uw verkeersovertreding zelf te bestrijden, maar met de ervaring van een verkeersovertreding advocaat verhoogt uw kansen op het krijgen van uw snelheidsovertreding ticket afgewezen. Houd in gedachten dat onze ervaring zich leent voor kennis die je waarschijnlijk niet hebt, zoals dat de straf voor een snelheidsovertreding ticket varieert afhankelijk van welke county je bent in wanneer u de bekeuring. Wij hebben ook uit de eerste hand kennis, zoals dat u kan worden beoordeeld 3 of 4 punten tegen uw licentie, afhankelijk van hoe snel je reed en op basis van dezelfde informatie, uw boete kan variëren tussen $ 150 tot $ 650.

Wanneer u deze bijkomende kosten in aanmerking neemt, klinkt het inhuren van een verkeersovertreding advocaat niet zo slecht. Hoewel het mijn taak is om mensen te helpen zodra ze een verkeersovertreding bekeuring krijgen, sta me toe om u een beetje advies te geven dat kan voorkomen dat u te maken krijgt met een snelheidsovertreding helemaal.

Pas Op en Wees Je Bewust Van Snelheidsvallen

Een van de beste manieren om te voorkomen dat een snelheidsovertreding, andere dan om nooit snelheid, is te herkennen en te voorkomen snelheidsvallen. School zones en bouw zones zijn berucht voor het hebben van snelheidsvallen, omdat er een grotere kans dat iemand gewond raakt of gedood in deze gebieden. Met een enorme toename van de verkeersdrukte tijdens de schooluren, met inbegrip van schoolbussen die leerlingen ophalen en afzetten, is het moeilijk om bij te houden waar alle kinderen zijn, zodat de kans op ongevallen groter is.

Hetzelfde geldt voor bouwplaatsen

Hetzelfde geldt voor bouwplaatsen. Door wegwerkzaamheden komt het verkeer in de knel, dus proberen veel automobilisten vaak om de bouwwerkzaamheden heen te rijden. Helaas kan het niet volgen van de bouwrichtlijnen en het niet weten waar bouwvakkers zich bevinden, zowel materiële schade als dood of letsel veroorzaken bij een arbeider die gewoon zijn werk doet. Dit is de reden waarom u vaak een politieagent in de open lucht op bouwplaatsen zult zien. Het is ook de reden waarom boetes worden niet alleen verdubbeld in deze gebieden, maar als uw snelheidsovertreding veroorzaakt een verkeersongeval, je zou kunnen eindigen in de gevangenis, omdat het kan worden beschouwd als een strafbaar feit. U kunt worden belast met zowel te hard rijden en roekeloos rijden.

Een voorbeeld van de verhoogde geldboeten is het volgende:

  • 1 tot 5 mph $123.50
  • 6 tot 9 mph $123.50
  • 10 tot 14 mph $273.50
  • 15 tot 19 mph $323.50
  • 20 tot 29 mph $373.50
  • 30+ mph $573.50

School en bouw zones zijn niet de enige plaatsen waar u zult vinden snelheidsvallen. Vele malen, agenten graag verbergen in de pauzes van de boom medianen of binnen geautoriseerde voertuigen alleen U-turns. In feite, tijdens de vakantie, is het niet ongewoon om te zien meerdere agenten dit doen langs trajecten van drukke snelwegen.

Politieagenten zullen in principe elke plaats waar hij u met radar kan volgen voordat u hem kunt zien als een aantrekkelijke locatie voor een snelheidsval beschouwen. Deze gebieden omvatten plaatsen zoals de achterkant van een bocht in de rijweg, op de top van een heuvel, of de andere kant van een viaduct. Ik heb zelfs agenten gezien die op viaducten geparkeerd stonden terwijl ze de snelheid van het verkeer onder hen in de gaten hielden.

Het is niet illegaal om andere bestuurders te waarschuwen dat ze een snelheidsval naderen. U kunt echter proberen te voorkomen dat de agent u dit ziet doen. Als hij ziet dat u probeert andere bestuurders te helpen hem te ontwijken, kan hij u in plaats daarvan aanhouden. Agenten kunnen altijd een reden vinden om verkeersboetes uit te schrijven, en een echt vastberaden agent kan waarschijnlijk meerdere redenen verzinnen om u aan te houden.

Let Op Je Medebestuurders

Dit is absoluut de beste manier om een snelheidsval te vermijden, behalve het rijden van de maximumsnelheid. De meeste bestuurders zullen hun remmen als ze zien een agent, zelfs als ze niet te hard rijden, net als een knie-jerk reactie, dus let op het verkeer voor u voor remmen of auto’s die anders snel vertragen. Zelfs als het niet te wijten is aan een snelheidsval, is er de waarschijnlijkheid van een ander gevaar zoals aanwezige kinderen of een voorwerp op de rijweg dat kan resulteren in een ongeval of schade aan uw voertuig.

Snelheidsvallen zijn slechts één van de vele redenen waarom u rekening moet houden met de andere bestuurders in uw buurt. Veiligheid is een belangrijke factor, want als er een bestuurder in uw buurt is die onregelmatig rijdt, kan zijn slechte rijgedrag invloed hebben op uw vermogen om onbelemmerd verder te gaan. Of hij nu dronken is, last heeft van verkeersagressie of gewoon een idiote chauffeur is, u kunt uiteindelijk door hem of haar worden aangereden.

Er is ook nog de kwestie van ongemarkeerde politieauto’s

Er is ook nog de kwestie van ongemarkeerde politieauto’s. Gebruik regelmatig je spiegels om te voorkomen dat er agenten achter je aan komen. Er was een tijd dat alle ongemarkeerde politiewagens er hetzelfde uitzagen, maar dat is niet langer het geval. Je hebt evenveel kans om een agent in een SUV te zien rijden als in een Crown Vic, maar als je goed oplet, kun je ze vaak wel herkennen. Ze hebben vaak een oneven aantal antennes, lage lichten in de achterruit en langs de bovenkant van de voorruit, of vaak hebben ze lichten in de grille aan de voorkant van het voertuig. Sommige wetshandhavingsafdelingen gebruiken voertuigen die zijn geconfisqueerd als gevolg van illegale activiteiten, dus je kunt zelfs zien sportwagens, enz. soms aangepast aan het feit dat ze werden verkregen als gevolg van illegale activiteiten te tout. Motoragenten zijn nog moeilijker te herkennen, omdat je meestal niet kunt zien dat het een agent is totdat je vlak naast hem staat of hij achter je zit met zijn lichten aan.

https://ticketforsale.nl/