Gerhoofwijk
Image default
Dienstverlening

Portaalkranen keuren en certificeren door EKH!

Certificering voor uw portaalkranen behalen? Laat uw portaalkranen door erkende keurbedrijven hijs en hefmiddelen via EKH.nl! Zorg voor een jaarlijkse keuring van uw portaalkranen om de conditie en veiligheid te garanderen. Verzeker de veiligheid van uw werknemers door regelmatige controle van uw hijs- en hefmiddelen. EKH.nl is specialist in het keuren en inspecteren van hijsgereedschap en hefmiddelen. De keurmeesters van EKH hebben kennis van alle wettelijke richtlijnen en keurvoorschriften. Keuring en inspectie van portaalkranen doet u eenvoudig bij EKH.nl. Bekijk portaalkranen.

Jaarlijkse keuring

Portaalkranen moeten jaarlijks gekeurd worden om de conditie optimaal te houden. Er wordt bij keuringen onderscheid gemaakt tussen hijsmiddelen boven de haak en onder de haak. Portaalkranen behoren tot de categorie boven de haak. Portaalkranen staan meestal in fabriekshalen en zijn te vinden in aluminium en staal. Ze kunnen gemakkelijk zware spullen verplaatsen. De mechanische keuring en beproeving van portaalkranen moet jaarlijks plaatsvinden. Heeft u onlangs een nieuwe kraan? Laat deze dan certificeren en inspecteren. Garandeer de veiligheid van uw werknemers met een regelmatige keuring van EKH.nl. 

Keurvoorschriften

De EKH-keurmeesters zijn op de hoogte van de meest recente veiligheidsnormen en keurvoorschriften. De gecertificeerde keurmeesters zijn opgeleid en werken professioneel en deskundig. Een inspectie door een EKH-keurmeester verloopt altijd nauwkeurig en deskundig. De keuringen, beproevingen en controles worden uitgevoerd om de veiligheid en kwaliteit te testen van de hef- en hijsmiddelen. Na voltooide inspectie kan een EKH-keurcertificaat worden verkregen. 

Certificering Portaalkranen

U kunt een certificaat ontvangen voor uw portaalkranen na geslaagde inspectie. Als de portaalkraan voldoet aan alle Europese richtlijnen, zal er een certificaat ontvangen worden. Acht verschillende keuringsmodulen worden ingezet om de kwaliteit en veiligheid van de portaalkranen te testen. Bij EKH kunt u certificering van uw kranen en gereedschappen uit laten voeren.