Gerhoofwijk
Image default
Eten en drinken

Heerlijke pannenkoeken in Enschede

Ben jij die winterse gerechten ook alweer helemaal beu en wil je graag weer eens genieten van de allerlekkerste pannenkoeken in Enschede en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een pannenkoekenrestaurant in de omgeving van Enschede die de allerlekkerste pannenkoeken maken voor zowel jong als oud. Wij zijn gevestigd in de kerk van een voormalig klooster en daardoor is bij ons niet alleen het eten bijzonder, maar ook de sfeer waarin u terechtkomt als u besluit om bij ons te reserveren en de lekkerste pannenkoeken van Enschede te komen proeven. Ons pannenkoekenhuis heeft een zeer authentieke uitstraling en dit laten wij ook graag terugkomen in de smaak van onze pannenkoeken. Heeft u kinderen en wilt u deze graag meenemen? Graag! Wij hebben ook een uitgebreid menu voor kinderen bij ons pannenkoekenrestaurant in Enschede en houden hierbij uiteraard rekening met de eetlust van de kleintjes onder ons. Als ze zich even vervelen en voor het eten graag willen spelen, dan kunnen ze terecht op onze zeer ruimte buitenspeelplaats waar ze zich met vriendjes en vriendinnetjes kunnen vermaken.

Pannenkoeken in Enschede

U kunt natuurlijk te alle tijde bij ons terecht om de allerlekkerste pannenkoeken van Enschede te komen proberen, maar uiteraard doen wij meer dan dat. U kunt er ook voor kiezen om een evenement zoals een trouwerij, een verjaardag of een jubileum bij ons te komen vieren. Wij kunnen verschillende ruimtes aanbieden met verschillende formaten waar u uw evenement kunt houden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een hele grote binnentuin die uitstekend geschikt is voor het houden van een BBQ of een ander feestelijke evenement in de buitenlucht. Ook hebben wij uiteraard dichte ruimtes die geschikt zijn voor verjaardagen, trouwerijen of een vergadering. AL deze partijen zijn natuurlijk te combineren met een pannenkoekenbuffet bij ons restaurant in Enschede, waarbij u kunt genieten van de lekkerste koude en warme hapjes en drankjes, een dansvloer en live muziek.

Pannenkoekenrestaurant in Enschede

De kleintjes onder ons zijn natuurlijk nog niet toe aan een trouwerij maar ze kunnen al wel vast de sfeer komen proeven bij ons fantastische pannenkoekenrestaurant in Enschede. We hebben namelijk ook de mogelijkheid om hier kinderfeestjes te organiseren, waarna ze naar afloop samen met de kok hun eigen pannenkoen kunnen versieren, maken en natuurlijk opeten. Wil jij meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot het eten van pannenkoeken in Enschede of het vieren van een feestje? Kijk op de website van ons pannenkoekenrestaurant in Enschede.

http://www.mister-pancake.nl/pannenkoekenhuis-enschede/