Gerhoofwijk
Image default
Eten en drinken

Het Italiaans buffet kan bij u aan huis

Het lekkerste Italiaans buffet aan huis is kwalitatief eten, welke op een authentieke manier wordt bereid. Het Italiaans buffet aan huis bij u kunt u ervaren als een live cooking. Doordat het Italiaans buffet aan huis bij u wordt bereid, kunt u wat kneepjes bij leren van de Italiaanse kok en kunt u daarna zelf gaan experimenteren. U kunt gerust al uw vragen stellen aan de kok over de bereidingswijze van de Italiaanse gerechten. U mag de Italiaanse kok bij te staan bij het bereiden van de Italiaanse gerechten, waardoor dit meteen een oefening is voor wanneer u zelf het Italiaans eten gaat voorbereiden. Voor de live cooking thuis bij u hebben we verschillende concepten.

U bepaalt dus zelf welk Italiaans buffet er bij u op tafel komt

U kunt een keuze maken uit het Itaaliaanse buffet. We hebben concepten als de mobiele pizzeria, pastahemel en het exclusieve diner.Het team die het Italiaans buffet aan huis opdient, zijn professionals en hebben voldoende kennis over de Italiaanse gerechten. De koks  die het Italiaans buffet aan huis voor u opdienen en bereiden hebben een enorme passie  voor de Italiaanse keuken en de ingrediënten die ze speciaal laten overkomen uit Italië voor het bereiden van de Italiaanse gerechten. De koks willen altijd graag weten wat u graag zou willen eten, zodat ze met de juiste kruiden en ingrediënten aan huis bij u komen en daarmee aan de slag kunnen gaan. Van de Italiaanse koks kunt u zeker verwachten dat ze goed en lekker eten zullen opdienen.

Contact en informatie over het Italiaans buffet tot aan huis bij u

Indien u graag meer informatie zou willen hebben over de mogelijkheden over het Italiaans buffet aan huis bij u, kunt u contact met ons opnemen.  U mag ons een e-mail sturen maar u mag ons ook bellen op het aangegeven nummer.