Gerhoofwijk
Image default
Woningen

Nieuwbouw woningen

Starten met de bouw van uw droomhuis?

Wilt u een nieuwbouw huis laten bouwen? En bent u daarvoor op zoek naar een aannemer? Wilt u een vrijstaand huis of een twee-onder-een-kap woning laten bouwen? Bent u op zoek naar een aannemer in Arnhem, Ede, Apeldoorn, Nijmegen of elders? Dan bent u bij Bouwbedrijf P. van Brenk aan het juiste adres! Hier kunt u terecht voor nieuwbouw, aan- en verbouw en renovatie van utiliteit- en woningbouw. Benieuwd wat de mogelijkheden voor uw droomhuis zijn bij Bouwbedrijf P. van Brenk?

De 10 standaard basisontwerpen voor nieuwbouwhuizen

Bouwbedrijf P. van Brenk is dé specialist op het gebied van nieuwbouw van vrijstaande huizen, twee-onder-een-kap woningen, rijwoningen en kleine appartementen complexen. Wanneer u besluit om uw droomhuis bij Bouwbedrijf P. van Brenk te laten bouwen, heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit 10 standaard basisontwerpen voor uw huis. Deze basisontwerpen zijn de basis van uw nieuw te bouwen huis, maar zijn nog volledig aanpasbaar aan al uw wensen en eisen van het bestemmingsplan. U kiest een basisontwerp en bouwt hier als het ware op verder! Daarnaast kunt u ook bij Bouwbedrijf P. van Brenk terecht voor een eigen ontwerp of een ontwerp van de vaste architect. Bij het bouwen van een nieuw huis staat hoge kwaliteit leveren bij Bouwbedrijf P. van Brenk altijd voorop: daarom geven zij u altijd 5 jaar garantie op verborgen gebreken en 10 jaar garantie op constructieve gebreken. Daarnaast luisteren zij goed naar al uw wensen en verwachtingen en wordt de bouw pas gestart zodra u helemaal tevreden bent met het ontwerp. Zij zorgen ervoor dat u tijdens of achteraf de bouw van uw nieuwe huis nergens spijt van krijgt!

Geïnteresseerd?

Wilt u uw droomhuis laten bouwen door Bouwbedrijf P. van Brenk? Of heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Bouwbedrijf P. van Brenk door te bellen of het contactformulier in te vullen. U bent natuurlijk ook altijd welkom om op het kantoor van Bouwbedrijf P. van Brenk in Rhenen langs te komen. De bouw van uw droomhuis kan beginnen!

https://www.bouwbedrijfpvanbrenk.nl/