Gerhoofwijk
Image default
Marketing

Telescoophoogwerker huren

Op jekuntmijhuren.nl huurt u gemakkelijk een telescoophoogwerker voor klussen op grote hoogte. In ons assortiment hebben wij telescoophoogwerkers van 16 tot wel 43 meter hoog. Kijk op onze website voor een compleet overzicht van al onze beschikbare hoogwerkers. 

Telescoophoogwerker of andere hoogwerkers

Bij ons huurt u niet alleen gemakkelijk een telescoophoogwerker, maar ook andere hoogwerkers en zelfs aanhangers en verhuisliften! Wij hebben wat u nodig heeft voor iedere klus. Heeft u een klus die op een moeilijk bereikbare plek moet worden uitgevoerd? Dan raden wij de telescoophoogwerker aan. Deze heeft namelijk een uitschuifbare arm en kan automatisch rijden. Daarnaast hebben wij diverse accessoires voor bij de hoogwerker om uw werk nog makkelijker en veiliger te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een veiligheidsharnas, maar ook voor een aluminium gereedschapsbak. Op onze website vindt u direct ons volledige aanbod. Wanneer u voor langere tijd een hoogwerker of iets anders wilt huren, is dat uiteraard ook mogelijk. Wij hanteren flexibele huurperioden, waarbij u al vanaf een halve dag ons materieel kunt huren, maar ook voor bijvoorbeeld vier weken!

Over ons

Jekuntmijhuren.nl is specialist op het gebied van de verhuur van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. De website is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens in Veenendaal, die keer op keer hun betrouwbaarheid en uitstekende service hebben bewezen. Ook van ons kunt u dit verwachten. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn ook bij ons de basis van ons bedrijf. Daarnaast zijn wij ook nog eens BOVAG-erkend. U weet dus zeker dat u met ons materieel goed zit. 

Onze klanten

Al lange tijd verhuren wij aanhangwagens, verhuis liften en hoogwerkers. Dit doen wij niet alleen aan particulieren die eenmalig een grote klus doen, maar ook aan vakmensen uit verschillende branches. Zo ziet u bijvoorbeeld regelmatig bouwbedrijven, glazenwassers en hoveniers met ons materieel in de weer. Elke klus vraagt om een specifieke oplossing die onze aanhangers en andere materialen kunnen bieden. Weet u niet precies welke oplossing u nodig heeft voor uw klus? Neem dan contact met ons op via de website. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het uitzoeken van het juiste materiaal. U kunt ook gerust eens langskomen om ons materiaal te bekijken.