Gerhoofwijk
Image default
Dienstverlening

RESERVESLEUTELS – JE SLEUTELS VEILIG BEWAREN ZAL JE EIGENDOM BEVEILIGD HOUDEN

 

Veel geavanceerde beveiligingssystemen bevatten een onbevoegde duplicatie. Hoewel er een “Niet dupliceren”-stempel op een sleutel staat, blijft een onprofessionele sleutelmaker nog steeds sleutels dupliceren. Onderhoudspersoneel, huurders, bouwarbeiders en ja, zelfs je eigen medewerkers hebben geen moeite om een ​​andere sleutel voor eigen gebruik te krijgen.

 

Er zijn een paar opties om je te helpen bij het behouden van een beveiligd gebied, zelfs als iemand ontslagen is of ontslag heeft genomen en de sleutel niet heeft geretourneerd. Ten eerste kun je alle sloten waar de sleutel van was vervangen. Dit kan erg tijdrovend zijn en de kosten zullen snel oplopen.

 

Ten tweede kun je een toegangscontrolesysteem installeren en gebruikskaarten en lezers gebruiken. Dit is ook duur, maar je kunt een kaart nietig maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de kaart nog effectief is.

 

Tenslotte zijn er tegenwoordig een aantal sleutels beschikbaar, die alleen verkrijgbaar zijn bij een erkende dealer. Deze dealers houden jouw sleutelgegevens in een database en dupliceren alleen een sleutel met de juiste machtiging. De initiële kosten voor de sloten kunnen kostbaar zijn, maar het is op de lange termijn onvermijdelijk kosteneffectief.

 

Wanneer je een sleutel voor je voertuig dupliceert, zijn er een paar belangrijke dingen om te onthouden. Zoek eerst uit of de sleutel een sleutelcode heeft. Vaak bevatten autosleutels een microchip. Als een sleutel zonder de chip in het slot wordt geplaatst, start het voertuig niet. Dit is een geweldige beveiligingsfunctie.

 

Ten tweede, probeer de sleutel voor je eigen gemak eerst uit. Als de sleutel niet werkt zoals het zou moeten (ontsteking, deuren, kofferbak of handschoenenkastje) ga dan terug naar de slotenmaker voor een andere. Niets is erger dan je sleutels in de auto vergrendelen en dan te ontdekken dat je reservecode niet werkt.

 

Bescherm je sleutels. Belangrijke sleutels kunnen in slechts enkele minuten gekopieerd worden. Laat je sleutels niet op je bureau liggen ​​terwijl je wat gaat eten. Het is een uitnodiging voor iemand om later toegang te krijgen tot jouw huis of jouw auto.

Zoek een gerenommeerde slotenmaker in Rotterdam om jouw belangrijkste sleutels te kopieren. Niet alleen is de informatie over jouw sleutel dan veiliger maar je sleutels zullen meestal meteen goed werken. Als je niet zeker bent welke slotenmaker je moet kiezen, vraag dan een vriend of een familielid wie zij je aanraden. De kans is groot dat ze al jarenlang dezelfde slotenmaker gebruiken. Hopelijk ga jij dat nu ook doen.

 

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam