Gerhoofwijk
Image default
Aanbiedingen

Personenbus, vrachtwagen of koel/vrieswagen huren? Bij deze partij ben je aan het juiste adres!

Wil jij ook graag een personenbus, vrachtwagen of koel/vrieswagen huren? Bijvoorbeeld omdat je grote gezelschappen of veel zware meubels moet vervoeren van A naar B? Dan hebben wij een partij voor jou gevonden waar je verschillende voertuigen kunt huren tegen een zeer schappelijke en betaalbare prijs. Over welke partij wij het hier hebben? Bultman natuurlijk! Ben je benieuwd welke voertuigen je hier zoal kunt huren? Lees dan even verder.

 

Personenbussen voor grote gezelschappen

Staat er een dagje Efteling op de planning voor het verjaardagspartijtje van jouw kind? Dan kunnen we het heel goed begrijpen dat het een beetje passen en meten is om iedereen daarheen te vervoeren. Je kunt natuurlijk met meerdere auto’s gaan, maar dan ben je ook een hoop geld kwijt aan benzine en niet te vergeten de torenhoge parkeerkosten. Ook kan er ruzie ontstaan wie bij wie in de auto mag. Door een personenbus te huren kom je niet voor dit dilemma te staan. Je hebt de keuze uit verschillende soorten personenbussen. Zo kun je bussen huren voor zes personen, maar er bestaan ook personenbussen voor negen personen. Een speciale rolstoelbus behoort bovendien tot de mogelijkheden.

 

Bedrijfs- en vrachtwagens tijdens verhuizingen

Soms zijn het niet personen die je moet vervoeren maar grote en zware objecten zoals meubilair. Bijvoorbeeld tijdens een verhuizing. Een bedrijfs- of vrachtwagen is dan een ideale uitkomst. Bedrijfs- en vrachtwagens zijn te huur met uiteenlopende inhoud capaciteiten, variërend van 20 tot maar liefst 45 kubieke meter en in het geval van vrachtwagens nog een stuk groter. Houd er rekening mee dat je voor het besturen van vrachtwagens een C-rijbewijs nodig hebt. Kleine bedrijfswagens mag je gewoon besturen met een B-rijbewijs.

 

Koel- en vrieswagens voor het vervoeren van bederfelijke producten

Bederfelijke producten kun je het beste vervoeren in een speciale koel- of vrieswagen. Vooral wanneer het zomer is, de temperaturen behoorlijk oplopen en je grotere afstanden moet afleggen. In een koel- of vrieswagen blijven al jouw bederfelijke producten op de juiste temperatuur bewaard zodat ze niet verloren gaan. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer je op de plaats van bestemming aankomt en ontdekt dat jouw producten inmiddels bedorven zijn.