Gerhoofwijk
Image default
Aanbiedingen

Hip relaxen in je trendy fauteuil

Comfort is hèt toverwoord in meubelland en de fauteuil is het meubelstuk bij uitstek dat daar aan voldoet. Stylisten van gerenommeerde merken leefden zich uit om het soms stoffige imago in te ruilen voor eigentijdse ontwerpen. Het resultaat; aan keur aan trendy fauteuils om uit te kiezen!

 

Organisch

De naam zegt het al; bij een trendy interieur horen meubels die zijn ontwikkeld volgens de laatste trends. Organische vormen zijn enorm in, vooral in combinatie met natuurlijke materialen. Waarbij duurzaamheid regeert. Aardse tinten als kleur met warme stoffen als bouclé of teddy zijn bijvoorbeeld ontzettend hip.

 

Vintage

Soms komen oude trends weer terug in een nieuw jasje … vintage dus. Kijk dus niet raar als je in je zoektocht naar trendy fauteuils terecht komt bij de webbing fauteuils; een retro fauteuil met comfortabele zit. Misschien heb je er nog wel zo één op zolder staan, stop deze dan zeker niet weg. Zo’n heerlijke fauteuil mag gewoon weer gezien worden.

 

Scandinavisch

Ongekend trendy is de Scandinavische woonstijl. De trendy fauteuils in deze stijl combineren schoonheid en functionaliteit, voorzien van een luxe uitstraling met maximaal zitcomfort. Materiaal is vaak beuken- of essenhout in combinatie met zachte textielsoorten met een minimalistische vorm. Het geeft je echt een Scandinavisch gevoel van wellness.

 

Boho trend

In je zoektocht naar een trendy fauteuil zal je zeker de woontrend Bohemian tegenkomen. Vaak artistiek en kleurrijk en een mix van verschillende typen meubels. Dat maakt het makkelijk een fauteuil kiezen, want zowel ingetogen als uitbundig past bij deze stijl. Kenmerkend zijn vaak wel natuurlijke elementen afkomstig uit exotische oorden. Bijvoorbeeld mangohout is een materiaal dat je heel goed kunt tegenkomen!

 

Val op!

In een tijd waarin iedereen een mening heeft, is een keuze voor een opvallende fauteuil ook zeker niet meer vreemd. Met een stijlvolle stoel in een opvallende kleur maak je echt een statement in je interieur.

 

https://www.onsteinmeubelen.nl/