Gerhoofwijk
Image default
Aanbiedingen

De stukadoor uit Zaandam die wel zijn werk goed kan doen

Wij hadden met spoed een nieuwe stukadoor uit de omgeving van Zaandam nodig, om iemands anders zooi op te knappen. In het begin hadden we een ander bedrijf ingehuurd om onze muren te laten stucen. Maar op de een of andere manier is dat niet helemaal goed gegaan. Ze hadden de verkeerde spullen bij zich, moesten meerdere keren terugkomen omdat ze hun werk niet snel deden, en allemaal andere smoesjes. Het eindresultaat is er nog steeds niet en het is rampzalig. Daarom wilde ik nu een professional zoeken.

Een stukadoor uit Zaandam met kennis en ervaring

Omdat onze eerste stucadoor niet zo’n groot succes was, wilden we nu iemand uit de omgeving van Zaandam die wel jaren ervaring heeft in zijn vakgebied. We gingen nu ook kritischer kijken naar welke bedrijven ons geschikt leken. Na een tijdje zoeken kwamen we bij het bedrijf Dolleman terecht. We zagen op de website wat voor werk hij al had gedaan en het was precies waar we naar op zoek waren. Dus besloten we contact met Dolleman op te nemen en binnen no-time konden we een afspraak inplannen. Daarna was het afwachten op Dolleman en hopen dat alles goed zou komen met onze muren.

Een goede keuze gemaakt

Toen Dolleman bij ons thuis kwam, schrok hij zelf ook van de muren. Hij had dit nog nooit eerder gezien en snapte waarom wij waren overgestapt naar een ander bedrijf. Daarnaast vertelde hij ook dat we net op tijd waren, anders waren de muren nog meer beschadigd geweest. Nu kon hij er nog wat aan doen. Terwijl hij aan het werk ging, hebben we amper last van hem gehad. Wij konden gewoon onze eigen dingen gaan doen. Na een paar afspraken waren de muren precies zoals wij het hadden gewild. We kunnen Dolleman niet genoeg bedanken voor al zijn harde werk. 

Dolleman Stucadoors

Bent u benieuwd naar alle andere werkzaamheden die Dolleman Stucadoors voor u kan regelen of naar zijn projecten die hij als eens heeft uitgevoerd? Bekijk dan eens de website voor meer informatie.