Wilt u linnen gordijnen op maat gemaakt? Lees dan onze blog

Bent u op zoek naar linnen gordijnen? Dit zijn de mogelijkheden

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

12 Uiteenlopende kleuren linnen gordijnen

Wanneer u meer warmte en sfeer wilt toevoegen aan uw interieur overweeg dan linnen gordijnen in de kleur wengé. Deze aardse kleur kent vele prachtige nuances en is mooi diep. De kleur doet het niet alleen goed in woonkamers, maar zorgt ook voor extra romantiek in de slaapkamer.

Linnen is een stijlvol natuurproduct

De stof linnen heeft bijzondere eigenschappen; het materiaal is sterk en kleurvast. Bovendien kan de stof 20 procent van het eigen gewicht absorberen aan vocht, terwijl het fris en droog blijft aanvoelen.

Reinigen van linnen gordijnen

Ons advies is om linnen gordijnen te laten reinigen bij een stomerij. Kies hier voor ‘dry cleaning’ als reinigingsmethode. Bij dry cleaning wordt de stof namelijk gereinigd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van water. Hierdoor is de kans op krimp vele malen kleiner.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

https://www.gerhoofwijk.nl/
,