Gerhoofwijk
Image default
Zakelijk

Stevige plastic enveloppen

De witte of de bruine enveloppen die kent iedereen wel. Maar de plastic enveloppen is een heel ander verhaal. Echter zijn deze van stevig materiaal gemaakt. Hiermee kun je makkelijk een pakketje versturen. Erg handig en zeker een aanrader wanneer je bijvoorbeeld bepaalde goederen wilt versturen, die tijdens het transport niet beschadigd mogen worden. Een papieren enveloppe loopt de kans om tijdens het sorteren in een postorderbedrijf beschadigd te raken. Met alle gevolgen van dien. Want een beschadigde enveloppe kan ervoor zorgen dat de inhoud eruit valt en kwijtraakt. Daarom zijn de plastic modellen zeker aan te raden om te gebruiken. 

 

Bestel een aantal gekleurde enveloppen

Bij Jip Snel B.V. zijn deze enveloppen te bestellen. In diverse kleuren of transparant. Bovendien zijn hier bij de bedrijfssupermarkt heel veel andere kantoorartikelen te vinden. Wel makkelijk, alles onder één dak. Helemaal een uitkomst voor ondernemers. Zij hoeven nu niet diverse andere bedrijven af om aan diverse artikelen te komen. Artikelen voor een bedrijf, maar ook het onderwijs, het schildersbedrijf, de schoonmaakbranche en veel meer bedrijven kunnen hier goed terecht om bepaalde artikelen te kopen.

Zo ook dus de plastic enveloppen. Helemaal handig wanneer je vaak gebruik maakt om goederen via de post te versturen. Met deze gekleurde enveloppen valt jouw verzending zeker op. Deze enveloppen kunnen opgevuld worden met noppenfolie of een ander beschermend materiaal. Hiermee weet je zeker dat jouw goederen tijdens de rit naar de besteller zonder schade aankomen. Meer weten over dit materiaal of over een ander artikelen, neem dan een kijkje op de website van Jipsnel.nl.