Gerhoofwijk
Image default
Alarmsysteem

Op zoek naar een alarmsysteem?

Dan moet u bij alarmsystemen in den Bosch zijn, bij professionele alarmsystemen den Bosch. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken en ontwikkelen van alarmsystemen voor kleine bedrijven maar ook voor hele grote bedrijven. We hebben al een aantal grote bedrijven voorzien van een alarmsysteem, ook in het buitenland zijn we actief. We doen veel onderzoek naar  alarmsystemen, om  onze producten en diensten zo te blijven ontwikkelen. We gaan graag met de tijd mee.

onze alarmsystemen 

We hebben veel alarmsystemen, elk systeem is anders. We werken zoveel mogelijk digitaal, zodat je ook vanaf je huis je alarmsysteem kunt bedienen. Zo zijn al onze systemen voorzien van een timer, dit houd in dat ze op een door u ingestelde tijd activeren. Mocht u dus een keer vergeten zijn u alarm in  te schakelen, doet ons systeem dat zelf op de afgesproken tijd. Deze functies zijn allemaal verwerkt in een door ons ontwikkelde app die u kunt downloaden voor uw smartphone. zo bent hebt u continue de controle over wat er in uw bedrijf afspeelt, ook al zit je aan de andere kant van de wereld.

Nieuwste ontwikkelingen

Wij van alarmsystemen de Bosch zijn constant in beweging, en blijven ons ontwikkelen. op dit moment zijn we bezig met een nieuw systeem. waarbij we sensoren plaatsen in de vloeren van u bedrijf hierdoor kunnen we voetstappen detecteren, van een mogelijk inbreker. en vervolgens sturen we een stil alarm naar de app op uw telefoon, u kunt dan vervolgens de situatie bepalen. Vertrouwt u het niet dan schakelt de app direct de politie in. we verwachten dat dit project volgend jaar te kunnen lanceren bij  onze klanten. onlangs zijn we ook nog een nieuw  project gestart, waarbij we naar de warmte kijken in een ruimte om  zo te bepalen of er een persoon in de kamer is. Dit wordt al gebruikt bij de brandweer.