Het organiseren van uw koelkast door witgoed reparatie Amsterdam

Het organiseren van uw koelkast door witgoed reparatie Amsterdam

Het is een warme zomerdag en je gaat naar je koelkast voor een hapje. Wanneer je de deur opent, vind je een lawine van voedsel en containers die op je vallen. Het opvullen van een koelkast is een levensvaardigheid die niet iedereen onder de knie heeft, maar hij is eenvoudig genoeg om te leren.

Weten hoe u uw koelkast moet ordenen maakt het niet alleen gemakkelijker om te vinden wat u zoekt en vermijdt een voedsellawine, het helpt overbevolking tegen te gaan, wat u energie bespaart en uw koelkast beter laat rennen, zodat u kostbare reparaties kunt voorkomen. Het organiseren van je koelkast helpt je ook te weten wanneer de dingen verlopen om grove geuren te voorkomen.

Als u een koelkastreparatie in Amsterdam of omgeving nodig heeft, boek dan een afspraak met witgoed reparatie Amsterdam.

Wij weten alles over veelvoorkomende koelkastproblemen en zijn gekwalificeerd om alle grote koelkastmerken te repareren. We werken rond uw schema zodat u uw koelkast meteen kunt laten repareren.

Ruim de rommel op

Als uw koelkast te vol is, wordt het tijd om het op te ruimen. Als de koelkast overvol is, vermindert dit de koelingscapaciteit van de koelkast, waardoor de koelkast harder moet werken om de lucht koud te houden. Werp alles weg wat de houdbaarheidsdatum is gepasseerd en plaats wat u opslaat op een veilige plek. Dit is een uitstekende tijd om het interieur van uw koelkast schoon te maken als u het al een tijdje niet hebt gedaan.

Herlaad en reorganiseer de koelkast

Als je eenmaal hebt uitgezocht wat er gaande is en wat er blijft, en je hebt je koelkast een goede schoonmaakbeurt gegeven, kun je beginnen met het eten dat je achterhoudt. Een goede tip voor het organiseren van uw koelkast is om items samen te categoriseren. Dit kan vlees, zuivel, fruit, groenten en alles wat u in uw koelkast bewaart, omvatten.

Bewaar je vlees op de bodem van de koelkast: het is een constante koude plek, zodat ze langer vers blijven, en als ze sap laten druipen, maakt het geen contact met andere voedingsmiddelen en besmet het ze. Vleeswaren en kazen gaan in een delicatessenlade en groenten en fruit kunnen samen in een andere la worden bewaard. Dressings en andere specerijen gaan op het rek binnen de deur omdat ze de verandering in temperatuur kunnen verdragen wanneer de deur wordt geopend en gesloten. Restanten moeten hun eigen plank hebben, dus er is minder kans dat ze vergeten worden.

Een andere tip is om een ​​wisbare marker te krijgen om datums op de opslagdeksels van containers in de koelkast te schrijven, zodat je onthoudt wat erin zit en wanneer het zal verlopen.

Aanpassen

Soms is het zelfs met het opruimen en reorganiseren van je koelkast nog steeds overvol. Als dit het geval is, moet u meer dingen verwijderen. Sommige vruchten kunnen een week buiten de koelkast blijven. Als je kamergenoten hebt, stel dan een limiet in hoeveel ruimte elke persoon krijgt om overbevolking te voorkomen. Als dit niet helpt, moet u mogelijk een grotere koelkast krijgen.

Heb je gereorganiseerd en heb je nog steeds problemen met je koelkast? Witgoed reparatie Utrecht om een ​​kijkje te nemen! Bel 0686360040.

https://witgoedreparatieserviceutrecht.nl
, , , , , , ,