Gerhoofwijk
Image default
Bedrijven

Het beste ICT bedrijf in Amersfoort

Xantion, een ICT bedrijf in Amersfoort, heeft mijn bedrijf heel erg geholpen. Misschien ken je het wel, grote storingen, onduidelijke programma’s en programma’s die niet werken zoals je het wil. Mijn werknemers werden er helemaal ziek van. Het programma waar wij mee werkten was vreselijk, daarnaast waren er veel storingen. Ik kan uit ervaring concluderen dat dit leidt tot een negatieve werksfeer en minder resultaat. Als je eenmaal aan het werk bent wil je namelijk niet gestoord worden door een storing. Een innovatieve werknemer stapte pas naar mij toe en vertelde me dat er echt iets moest veranderen. Ik kan het heel erg waarderen wanneer een werknemer initiatief neemt en naar mij toe komt met een suggestie. Ik vertelde hem dat ik het met hem eens was en dat ik zou kijken wat ik zou doen. 

Mijn eisen voor een ICT bedrijf in Amersfoort

Zo ging ik op zoek. Op zoek naar een ICT-bedrijf die mij kon helpen. Er waren een aantal dingen waar dit bedrijf aan moest voldoen. Zo vond ik het erg belangrijk dat dit bedrijf makkelijk bereikbaar moest zijn, daarnaast vind ik ook dat dit ICT-bedrijf kleine vragen snel moet kunnen beantwoorden. Als iemand niet weet hoe hij iets moet doen of oplossen, dan moet iemand hem snel kunnen helpen. Ten slotte wil ik graag een ICT bedrijf in Amersfoort. Mijn bedrijf is gestationeerd in Amersfoort, en als er een storing ter plekke opgelost wil worden moet dit wel snel moeten gebeuren. 

Hoe initiatief nemen tot verbetering leidt

Met deze eisen kwam ik gauw terecht bij Xantion. De website zag er keurig uit, de klantervaringen waren positief en het contact heb ik als zeer fijn ervaren. Ik besloot ervoor te gaan en Xantion in te huren. Met de prijs van minder dan twee euro per dag had ik ook niet zo veel te verliezen. 

We zijn nu een paar maanden verder. Ik kan alleen maar concluderen dat deze beslissing een hele belangrijke is geweest. Xantion staat altijd voor je klaar, daarnaast hebben we bijna niet meer te maken gehad met storingen. De werknemer die naar mij toe kwam heb ik nog eens bedankt. Het is duidelijk, initiatief nemen leidt tot verbetering.

Gerelateerde artikelen

Veilig wonen met schoorsteenveger Roermond

De perfecte keukenstijlen van 2018

Snel een loodgieter via Loodgieter-apeldoorn.nl