Gerhoofwijk
Image default
Financieel

Een nieuwe benadering van openbare ledgers

Een recente aankondiging beweert dat een nieuw cryptografisch netwerk de ethereumblockchain wordt genoemd, een visum kan inhalen als de grootste virtuele geldautomaat.

Is dit een echte verklaring of gewoon een enorme media-stunt om de waarde van ether op te pompen? Vitalik Butz is de oprichter en CEO van het nieuwe bedrijf genaamd Stellar, samen met andere bekende cryptographers. Het doel van Stellar is om radicaal de manier waarop geld door het financiële systeem te veranderen. Butz en het Stellar-team nemen visum op omdat ze geloven dat ze het netwerk kunnen versterken door sprongen en grenzen.

 

Dit is echter niet de enige reden waarom Stellar in de toekomst het grootste platform kon worden. Ze hebben ook plannen om slimme contracten in hun protocol te implementeren, naast het toevoegen van privacy en schaalbaarheid aan hun blokketentechnologie. Dit zou kunnen betekenen dat stellaire op een dag een prototype zou kunnen gebruiken voor een nieuw type van AKO dat het Eternity-record wordt genoemd.

Aangezien Tokens een intrinsiek deel van de Ethereum Cryptocurrency Revolution in de toekomst zijn, willen het waarschijnlijk van de technologie profiteren van de technologie als het beschikbaar is voor het grote publiek.

 

Met al het recente nieuws betreffende Stellar en zijn plannen om privé-eigendom te integreren in zijn hechtenisketen, is het belangrijk om te begrijpen hoe een dergelijk systeem de gemiddelde belegger kan profiteren. Door zowel particuliere investeerders als openbare toe te staan om de keten van de voogdij over fondsen bij te houden, kan de ethereumblockchain transparanter zijn. Stel je voor dat je in staat bent om transacties te maken zonder te wachten op je makelaar. De transactie kan ook onmiddellijk zijn. Aangezien de stellaire makers het Eternity Record als een essentieel onderdeel van het ecosysteem zien, zullen eventuele vertragingen in uitvoering ongetwijfeld worden bestraft door het potentiële verlies van marktdeelnemers.

 

Beleggers die geïnteresseerden in het plaatsen van hun geld in het Stellaire-programma zouden ook worden beschermd tegen hackers. Particuliere individuen zouden in staat zijn om met veel groter vertrouwen te transacties. Wat betreft Stellars-zakelijke partners, degenen die ervoor kiezen om deel te nemen aan het Ecosysteem van Stellar, zouden het voordeel van First-Mover hebben met verminderde transactiekosten en de mogelijkheid om twee keer voor dezelfde transactie te worden betaald. Deze functie zou zich vertalen in aanzienlijke kostenbesparingen voor stelslijnen.

 

Zelfs zonder de functie Eternity Records, is er nog steeds iets leuks aan het ethische grootboek. Het heeft niet dezelfde naam als de hoofdketenmotor, maar het heeft hetzelfde doel: om een volledig transparant netwerk te creëren dat iedereen onmiddellijk transacties kan maken. Hoewel het niet dezelfde aantrekkingskracht kan afgeven als Stellaris eigen Erisa, heeft het zijn eigen verschillende voordelen. Op zijn minst geeft het de toekomst van internet en Stellaris een serieuze concurrentie.

 

Een van de grootste vragen rond de toekomst van internet is de mogelijke impact die het heeft op het huidige monetaire systeem. Op dit moment heeft het Stellaris-netwerk de minste hoeveelheid afhankelijkheid van andere netwerken, wat betekent dat het zichzelf beter kan ondersteunen. Als ethisch beïnvloede ketens te maken, beginnen vaker op internet te verschijnen, zal het iedereen minder ding geven om je zorgen over te maken. Hoe minder geld mensen aan gas besteden, hoe meer geld ze zullen moeten terugbrengen in de economie, waardoor mensen van het rooster kunnen leven. Of dit nieuwe project al dan niet aan de hype zal voldoen, moet worden gezien, maar één ding is zeker: als het dat doet, kan het volledig veranderen hoe we zaken doen en het leven gemakkelijker maken voor mensen over de hele wereld.

klik hier Bitcoinmeester